Connect with us

Hirdetés

technokrata

Különleges négyszögeletes formájú kamerás zenemobil

Kütyük

Különleges négyszögeletes formájú kamerás zenemobil

A BenQ egyik legújabb mobil készüléke legalább annyira hasonlít hordozható digitális zenelejátszóra, vagy digitális fényképezőgépre, mint telefonra.


A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésre képes BenQ Qube Z2 szögletes formatervet kapott: 66 milliméteres hosszához 66 milliméteres szélesség, illetve 20,7 milliméteres vastagság tartozik, a készülék tömege pedig 106 gramm. A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző pontos felbontása egyelőre ismeretlen, azt viszont már most is tudni lehet, hogy a display 18 bites színmélységű, vagyis több mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.

A fontosabb jellemzők közé tartozik a fejlett MP3 lejátszó alkalmazás, az 58 MB méretű belső memória, a miniSD (Secure Digital) memóriakártyák révén történő bővíthetőség, valamint az integrált sztereó FM rádió. A vakuval felvértezett digitális fényképezőgép modul ez esetben 1,3 megapixeles felbontású fotók, illetve kisebb videóanyagok felvételére alkalmas.

A GPRS, WAP 2.0 és Java kompatibilis BenQ Qube Z2-ben egy 1.000 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor teljesít szolgálatot, mely a gyári adatok szerint 3-5 órás beszélgetési időt, illetve 80-150 órás készenléti időt tesz lehetővé. A BenQ különleges formavilágú újdonságának ajánlott végfelhasználói ára 320 dollár.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés