Connect with us

Hirdetés

technokrata

Exkluzív: szétcsúsztatható megapixeles kamerás mobil a Philips-től!

Kütyük

Exkluzív: szétcsúsztatható megapixeles kamerás mobil a Philips-től!

A holland tervezők a sok széthajtható mobiltelefon után most egy szétcsúsztatható modellt adtak ki kezeik közül.


Külsejét tekintve a Philips 960 típusjelzésű újdonság leginkább a Samsung D500-hoz hasonlatos, a konkrét méretadatok azonban egyelőre sajnos még ismeretlenek.

A telefonba szerelt, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző egy első osztályú darab, hiszen egyrészt 240×320 pixeles (QVGA) felbontású, másrészt pedig nem kevesebb mint 262.144 színárnyalatot tud megjeleníteni. Az integrált digitális fényképezőgép ez esetben 1,3 megapixeles fotók, illetve CIF felbontású videóanyagok felvételére képes, és ezeket a belső memórián kívül miniSD (Secure Digital) memóriakártyákra is el tudja menteni.

Sokak számára fontos lehet, hogy a háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) Philips 960 végre már nem csak a jó öreg GPRS Class 10, hanem emellett a jóval gyorsabb EDGE vezeték nélküli adatátviteli technológiát is támogatja, igaz az UMTS (3G) még kimaradt a telefonból. Szerencsére a Bluetooth kompatibilitásról és az MP3 lejátszóról nem kell lemondanunk, és természetesen az xHTML kompatibilis WAP 2.0 böngésző, a Java MIDP 2.0 interfész és az USB csatlakozó is a készülék részét képezi. A Philips 960 lítium-ion akkumulátora egyébként 900 mAh kapacitással bír.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés