Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jön, jön, jön: a Motorola első iTunes zenemobilja

Kütyük

Jön, jön, jön: a Motorola első iTunes zenemobilja

A Motorola munkatársai megerősítették, hogy hamarosan meg fog jelenni a piacon egy az Apple-féle iTunes zenei szolgáltatással kompatibilis új mobiltelefon.

Ed Zander, a vállalat vezetője a vállalat negyedéves eredményeinek ismertetését követően azt nyilatkozta, hogy az első Motorola iTunes mobil készülék várhatóan néhány hónapon belül elérhető lesz.

Zander elmondta, hogy a Motorola sikere elsősorban abban rejlik, hogy az ultravékony RAZR modellekhez hasonló innovatív készülékekkel nem kevés borsot tud törni a konkurensek, így például a piacvezető Nokia orra alá. Emberünk ezenkívül nagy jövőt szán a nemrégiben bejelentett és a piacon hamarosan felbukkanó PEBL és SLIVR modelleknek, melyek a piac felső-középső szegmensében fognak versenyezni a riválisokkal.

A világ második legnagyobb mobilgyártójaként jegyzett Motorola eredetileg azt tervezte, hogy a március közepén Hannoverben megrendezett CeBIT 2005 szakkiállításon jelenti be az Apple-lel történő együttműködésének első gyümölcsét, egy iTunes-képes mobilt, erre azonban különböző okokból kifolyólag mégsem került sor. Egyes források azt gyanítják, hogy bár a készülék fejlesztési munkálatai már rendben befejeződtek, a Motorola és a mobil zeneforgalmazásból komoly bevételekre számító operátorok között bizonyos nézeteltérések vannak, és emiatt húzódik a telefon bemutatása. Magáról a készülékről egyébként jelenleg vajmi kevés konkrétumot lehet tudni, az eddigiekben inkább csak találgatások (E399, E790) láttak napvilágot vele kapcsolatban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés