Connect with us

Hirdetés

technokrata

LG G912: rendkívül lapos, multimédiás új kamerás mobil

Kütyük

LG G912: rendkívül lapos, multimédiás új kamerás mobil

A napokban felbukkantak egy vadonatúj, fejlett multimédiás szolgáltatásokkal felvértezett LG mobiltelefon első kémfotói.


Az LG G912 típusjelzéssel ellátott új jövevény elsősorban rendkívül vékony kialakításáról ismerszik meg, noha e tekintetben azért nem veheti fel a versenyt a Motorola féle ultra-vékony V3 RAZR-rel.

A telefon nagy felbontású kijelzőjét tartalmazó felső rész nem csak felhajtható, hanem egyben el is forgatható, tehát a Nokia 6260-ashoz hasonlóan akár kifelé is tekinthet az LCD. Az említett Nokia modelltől eltérően itt egy külső külső kijelzőt is találunk, mely alatt három, dedikált zenelejátszó gombot helyeztek el a fejlesztők. A készülék hatvannégy szólamú polifonikus hangzásvilággal és fejlett MP3 lejátszó alkalmazással büszkélkedhet.

Zenéket USB csatlakozáson, vagy pedig Bluetooth interfészen keresztül lehet rátölteni a telefonra, végül de nem utolsó sorban pedig a hátlapba integrált nagy felbontású, megapixeles digitális fényképezőgépről is szólnunk kell. Az LG G912 várható ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés