Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szép és olcsó: itt a Pantech legújabb mobiltelefonja

Kütyük

Szép és olcsó: itt a Pantech legújabb mobiltelefonja

A mostanság roppant dinamikusan terjeszkedő, dél-koreai székhelyű Pantech egy olyan, új mobiltelefonnal rukkolt elő, mely egyrészt elegáns megjelenésű és olcsó, másrészt pedig akár Magyarországon is minden további nélkül használható.


A mindössze 80 gramm tömegű Pantech PG-1000S háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésre képes, a vezeték nélküli adatátviteli technológiák közül pedig a GPRS-t támogatja. A kagylóformájú újdonság alaphelyzetben 82 milliméter hosszú, 42 milliméter széles és 23,3 milliméter vastag, az amúgy egységes designba pedig egyedül a méretes külső antenna rondít bele.

Az 1,5 colos belső folyadékkristályos kijelző 65.536 színárnyalatú, a kívül elhelyezett kiegészítő display pedig 1 colos képátlójú és monokróm. A divatos fekete, világoskék és ezüst színekben kapható Pantech mobiltelefonból sajnos hiányzik a digitális fényképezőgép, azonban a vállalat ezt rendkívül kedvező, ám egyelőre még ismeretlen árral kívánja ellensúlyozni.

A Pantech PG-1000S további fontosabb specifikációi közé tartozik a tizenhat szólamú polifonikus hangzás, az SMS és EMS támogatás, valamint a 2.0-s verziójú WAP böngésző. A készülék várhatóan már a jövő hónaptól kezdve megvásárolható lesz.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés