Connect with us

Hirdetés

technokrata

Motorola MPx: nyugodj békében!

Kütyük

Motorola MPx: nyugodj békében!

Immár hivatalos: korábbi terveivel ellentétben a Motorola nem vezeti be a piacra a sokak által várva várt MPx okostelefont.


Az amerikai székhelyű vállalat egyik munkatársa megerősítette azon korábban napvilágot látott információkat, mely szerint a Motorola fel kíván hagyni az MPx nevezetű Windows Mobile Pocket PC eszköz gyártásával. Mint ismeretes, a különleges adottságokkal rendelkező kis masina nemrégiben felbukkant Malajziában és néhány egyéb ázsiai ország piacán, azonban nagyobb számban a világon sehol sem volt kapható. Azt hiszem, nem járok messze az igazságtól, ha azt mondom, hogy az MPx egy igazi hamvába halt mobil projekt, melytől sokan sokat vártunk.

A Motorola munkatársa elmondta, hogy a 749 eurós MPx néhány kereskedőnél egy darabig még kapható lesz, ezenkívül pedig a vállalat arra használja majd a készüléket, hogy minden korábbinál alaposabban felmérje a piaci igényeket. A Motorola ezen tapasztalatokra építkezve a jövőben újabb hasonló modelleket kíván kifejleszteni, és továbbra is elkötelezett híve a Windows Mobile operációs rendszernek, illetve a professzionális mobil eszközök piacának.

A Motorola egyúttal határozottan cáfolja azon értesüléseket, melyek szerint a közeljövőben esetlegesen felhagyna az MPx220-as okostelefon gyártásával. Ez utóbbi készülék egyébként tegnaptól kapható a Pannon GSM-nél.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés