Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már készül a Samsung 5 megapixeles kamerás mobiljának az utódja!

Kütyük

Már készül a Samsung 5 megapixeles kamerás mobiljának az utódja!

A Samsung Electronics már most azzal van elfoglalva, hogy továbbfejlessze első 5 megapixeles felbontású kamerás mobilját.


Mint ismeretes, az egyelőre sajnos kizárólag Dél-Koreában kapható Samsung SCH-S250 az elmúlt hónapban debütált, de a vállalat már most azt tervezi, hogy a jövő esztendő első negyedévében kiadja a készülék továbbfejlesztett, optimalizált új változatát.

A vállalat munkatársai az üggyel kapcsolatban elmondták, hogy az SCH-S250 utódja minden korábbinál kiválóbb optikai zoommal és autofókusz szolgáltatással fog rendelkezni. Byung Cho, a Samsung Electronics alelnöke szerint az újgenerációs kamerás mobiltelefonok viszonylag gyorsan kiszorítják majd a piacról a belépőszintű, 2-3 megapixeles felbontással rendelkező hagyományos digitális fényképezőgépeket.

A CCD kamera (Charge-Coupled Device) és az érzékeny vaku segítségével az SCH-S250 olyan fotók készítésére képes, melyek minősége megegyezik a legmagasabb színvonalú digitális kamerák képeivel. A Samsung prémium kategóriájú kamerás mobiljaihoz hasonlóan az S250 is alkalmas videófelvételek készítésére. 92 MB belső memóriája 100 perces videófelvétel (320×240) tárolására képes, amelyet kiegészít a 32 MB pótmemória. Az ezredmásodperces zársebesség lehetővé teszi videofelvétel készítését mind távoli természeti tájakról, mind közeli – akár 10 centiméterre fekvő – tárgyakról. Az S250-es mobiltelefon televízióhoz történő csatlakoztatásával a televízió képernyőjén figyelemmel kísérhető a mozgókép felvétele, illetve megtekinthető a már elkészült videófelvétel.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés