Connect with us

Hirdetés

technokrata

Siemens SK65: elforgatható billentyűzetes új üzleti mobil

Kütyük

Siemens SK65: elforgatható billentyűzetes új üzleti mobil

A Siemens Mobile bejelentette legújabb, üzenetküldés centrikus készülékét, az elforgatható billentyűzettel és fejlett elektronikus levelezési szolgáltatásokkal rendelkező SK65-ös készüléket.


Első pillantásra a Siemens SK65 teljesen hagyományos mobiltelefonnak néz ki, azonban ha elforgatjuk az előlap mögött rejlő extra billentyűzetet, egy igazi SMS bajnok készülék képe fogad bennünket. A Siemens több különböző verzióban tervezi piacra dobni az SK65-öt, mindenesetre az abszolút csúcsmodellen többek közt a Research In Motion (RIM) féle Blackberry Connect kliens szoftver is szolgálatot fog teljesíteni. Ez az alkalmazás push módon tölti majd le a vállalati szinten telepített Blackberry szerverekre érkező elektronikus leveleket.

A Siemens SK65-ben nem kevesebb mint 64 MB RAM található, melyből mintegy 30 MB használható fel e-mailek, illetve Java alkalmazások tárolására. Csukott állapotban a készülék 120 milliméter hosszú, 47 milliméter széles és 22 milliméter vastag, tömege pedig 144 gramm, ami bizony nem kevés. Az SK65-be szerelt TFT (Thin Film Transistor) technológiájú folyadékkristályos kijelző 132×176 pixeles felbontású és 16 bites színmélységű (65.536 színárnyalat).

A háromsávos (GSM/GPRS 900/1800/1900 MHz) működésű újdonság PTT (Push To Talk) kompatibilis, akkumulátora pedig 5 órás beszélgetési, illetve 250 órás készenléti időt biztosít. A várható kereskedelmi árral kapcsolatban egyelőre nincsenek információink, azt azonban már tudni lehet, hogy a Siemens SK65 novemberben fog megjelenni a piacon.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés