Connect with us

Hirdetés

technokrata

Találkozások magazin és Multimédia nap a Westel Enternetben

Kütyük

Találkozások magazin és Multimédia nap a Westel Enternetben

A Westel Enternet és a Találkozások magazin közös nyílt napjára 2004. április 15-én és 29-én csütörtökön, 11-18 óráig kerül sor a Westel Enternet üzletben.

A Találkozások magazin Westel Enternet üzletben szervezett fórumán a látogatók bepillantást nyerhetnek a hírek mögé, valamint népszerű vagy aktuális témák, kérdések hátterével ismerkedhetnek meg.

2004. április 15-én 15.00 órától személyesen is találkozhatunk Turczy Dáviddal, a Világ legfiatalabb Mars kutatójával, aki a NASA felkérésére vehetett rész a Mars űrszonda irányításában.

2004. április 29-én 15.00 órai kezdettel személyesen Ottlik Károly író, a ˝protokoll szakértője˝ ad választ arra, mit illik vagy nem illik mobiltelefonnal.

A programokat neves cégek termékeinek Multimédiás bemutatói egészítik ki. Ezeken megismerhetők a 2004-es Mobil Világkiállítás sztárjai, a legújabb mobil eszközök, mobil telefonok és mobil megoldások.

Résztvevő partnerek április 15-én a Motorola, a Sony Ericsson, az Annet group és az Archos mobil archívum, valamint április 29-én a Nokia, a Siemens és a Mitac.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés