Connect with us

Hirdetés

technokrata

A StatSector ingyenes hazai website-statisztika szolgáltatás minden felhasználói statisztikai adata

Kütyük

A StatSector ingyenes hazai website-statisztika szolgáltatás minden felhasználói statisztikai adata

A szolgáltatást használó website-ok látogatói (és rendszergazdái) ˝meglepetten˝ vették észre, hogy a weboldalakon megjelenő látogatásszámlálók nullát, illetve – a korábbihoz képest – nagyon kis látogatottságot mutatnak.

A StatSector üzelemtetője tegnap az alábbi rövid közleményt juttatta el felhasználóihoz e-mailben, illetve tette közzé honlapján.


Kedves felhasználó!

Sajnálattal közöljük, hogy rajtunk kivül álló okok miatt adatvesztés történt a szerverünkön, melynek következtében a statisztikai adatok elvesztek. Az adatbázis megsérült és a mentésbe a hibás adatbázis került bele, emiatt a visszaállításuk semmilyen formában nem lehetséges.

Elnézésüket kérjük:
StatSector Team
ui: Kérjük ne válaszoljon erre a levélre, kérdését inkább a fórumba tegye fel. Köszönjük.

Ezen kívül természetesen a szolgáltatást használó website-ok oldalain megjelenő látogatásszámlálók is nulláról kezdtek ˝továbbszámolni˝, ami komoly ˝meglepetést˝ okozott azok látogatóinak és rendszergazdáinak, de még inkább üzemeltetőinek. A veszteség akár több mint másfél évnyi látogatottsági statisztika is lehet.

A StatSector – a többi website-statisztika szolgáltatáshoz hasonlóan – a webszerverről letöltődő HTML-kódba illesztett scriptek futása alapján számol. A beágyazott kód megjeleníti az aktuális statisztikai értéket (például összes látogató, helyezés stb.) mutató kisméretű képet, ami egyben linkként funkcionál a StatSector adott website-ra vonatkozó statisztikai oldalaira. Utóbbi által éri meg a StatSector üzemeltetőjének a felhasználói felé ˝ingyenessé˝ tenni a szolgáltatást.

Arról egyelőre nincsenek információk, hogy a ˝hoppon˝ maradt felhasználók közül hányan pártolnak át a konkurenciához. Október közepén a StatCenter nevű, hasonló szolgáltatásnál történt végzetes adatvesztés, ám ez utóbbi újraindítását csak 2004-re ígérik.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés