Connect with us

Hirdetés

technokrata

260 ezer színárnyalatú LCD-vel szerelt új LG mobilok

Kütyük

260 ezer színárnyalatú LCD-vel szerelt új LG mobilok

Dél-Korea dinamikusan fejlődő mobiltelefon gyártója, az LG Electronics két vadonatúj harmadik generációs, WCMDA kompatibilis mobil készülékről rántotta le a leplet.

Az LG U8100 és LG U8150 típusjelzésű mobiltelefonok 2,2 colos képátlójú, nem kevesebb mint 260 ezer színárnyalat megjelenítésére képes folyadékkristályos kijelzővel vannak ellátva, integrált digitális fényképezőgépük pedig VGA felbontással rendelkezik. A hatvannégy szólamú polifonikus csengőhangokat támogató új LG készülékek második generációs és harmadik generációs mobil hálózatokban egyaránt használhatók, ami fontos szempont lehet vásárláskor.

A 2.0 verziószámú WAP böngészővel rendelkező LG U8100 és LG U8150 képes az MPEG4 formátumú videoanyagok, illetve MP3 zenefájlok lejátszására, ezenkívül pedig a videotelefonálási funkciók révén mindkét készülék maximálisan kiaknázza a harmadik generációs mobil technológiákban rejlő lehetőségeket.

Kwon Sung-Tae, az LG Electronics mobiltelefonok fejlesztésével foglalkozó részlegének alelnöke a bejelentés kapcsán elmondta, hogy mindkét készüléket alapos teszteknek vetették alá, és mind az Ericsson, mint pedig a Nokia WCDMA rendszereivel tökéletes kompatibilitást mutattak. Az alelnök azzal kapcsolatban egyelőre nem kívánt nyilatkozni, hogy a két új 3G mobiltelefon Európában pontosan mikor, illetve milyen áron lesz megvásárolható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés