Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Sony Ericsson új tartalommal bővíti fogyasztói online szolgáltatásait és alkalmazásait

Kütyük

A Sony Ericsson új tartalommal bővíti fogyasztói online szolgáltatásait és alkalmazásait

A Sony Ericsson bejelentette, hogy megújult tartalommal töltötte fel a webhelyén nemrégiben beindított Fun & Downloads részét, ahol a mobiltelefonok felhasználói különböző exkluzív alkalmazásokat, szolgáltatásokat és más érdekes anyagokat tölthetnek le.

Ilyen új tartalom többek között a képkezelési lehetőségek kibővítése – képszerkesztővel és fotóalbummal -, valamint a jól ismert játékok és csengőhangok kínálata. A www.SonyEricsson.com/fun oldalon elérhető új tartalmakkal a felhasználók megismerhetik, és maximálisan kihasználhatják Sony Ericsson telefonkészülékeik összes lehetőségét.

A Fun & Downloads rész már több mint 30 nyelven érhető el az EMEA térségben weben és WAP-on keresztül. Tartalomszolgáltató partnerként olyan neves szórakoztatóipari cégek működnek közre, mint a Sony Music, a Sony Pictures Digital Entertainment, az Atari és a Cartoon Network. A Fun & Downloads webhely szolgáltatásai három alkalmazási terület köré épülnek, úgyis mint a képkezelés, a játékok és a telefon testre szabása. A beépített digitális kamerával rendelkező telefonok, például a T610, a P800 és a Z600 esetében a képeket a telefonról közvetlenül el lehet küldeni a webhelyen lévő online fényképalbumba. A felhasználó a webhelyen módosíthatja a képeket, és háttérképekké, MMS üzenetekké vagy témákká alakíthatja át őket. A weboldal arra is lehetőséget teremt, hogy a Colour Plaza szolgáltatásával fényes fotópapírra kinyomtatva a felhasználó házhoz szállíttassa a kész képeket. Az interneten létrehozott MMS üzeneteket utána letöltheti a mobiltelefonra, és elküldheti a családnak, barátoknak vagy kollégáknak.

A játékok közt mintegy 170 Java és Mophun alapú letölthető játék szerepel, köztük olyan jól ismert sikerdarabok, mint a V-Rally 1 és 2, a Tony Hawk Pro Skater 4 és a Kelly Slater Pro Surfer. A felhasználók ezekhez regisztrálhatják legjobb játékeredményeiket a toplistára. Számos játékban fontos szerepet kap a zene. A Fun & Downloads közismert játékainak zenéi letölthetők többszólamú csengőhangokként, és ezeket a Sony Music további csengőhangok gazdag tárházával egészíti ki. Emellett számos ingyenes kép, téma, csengőhang, játék és alkalmazás biztosítja, hogy a felhasználó mindent kihozhasson készülékéből. A Fun & Download a www.sonyerisson.com/fun oldalon található.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés