Connect with us

Hirdetés

technokrata

A tajvani Arima Z200-as mobilokat szállít a Sony Ericssonnak

Kütyük

A tajvani Arima Z200-as mobilokat szállít a Sony Ericssonnak

Tajvan második legnagyobb mobiltelefon gyártó cége, az Arima Communication egyes források szerint még ebben az évben legalább egymillió darab Z200 típusjelzésű mobil készüléket fog leszállítani a Sony Ericsson számára.

Ezen információt egyelőre egyik fél sem kívánta hivatalos formában megerősíteni.

A Sony Ericsson napokban debütált, széthajtható kialakítású Z200-as modellje két folyadékkristályos kijelzővel rendelkezik, melyek közül a belső fő kijelző 4096 színárnyalat megjelenítésére képes. A rejtett antennájú készülék támogatja a negyvenszólamú polifonikus csengőhangokat, és említésre méltó, hogy a gyártó számos kiegészítőt kíván forgalmazni hozzá, így például FM rádió modult, cserélhető előlapokat, asztali kihangosítót, no és persze különböző akkumulátorokat és töltőket.

A magukat megnevezni nem kívánó források jelentése szerint az Arima Communication még ebben a hónapban megkezdi a Z200 Sony Ericssonhoz történő leszállítását, így októberben már meg is kezdődhet a vadonatúj készülék európai és ázsiai forgalmazása. A tajvani cég szállítja egyébként a Sony Ericsson számára a T105 típusjelű mobiltelefont is, még pedig havonta mintegy 500 ezer darabot.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés