Connect with us

Hirdetés

technokrata

G70: púderdoboz formájú ékszermobil a Panasonic-tól

Kütyük

G70: púderdoboz formájú ékszermobil a Panasonic-tól

A Panasonic bemutatta legújabb mobiltelefonját, az akár nyakláncra is felfűzhető, ékszerszerű G70-es készüléket.

A 88 milliméter hosszú, 60 milliméter széles és 27 milliméter vastag, háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésre képes mobil mindössze 88 grammot nyom a mérlegen. A púderdobozhoz hasonló formájú telefont szétnyitva természetesen nem egy piperetükör, hanem egy 4.096 színárnyalat megjelenítésére képes folyadékkristályos kijelző és egy mini billentyűzet fogad bennünket.

A gyári specifikációk szerint 2,5-4 órás beszélgetési idővel és 80-200 órás készenléti idővel rendelkező készülék telefonkönyve maximum 255 bejegyzést képes eltárolni, ezenkívül pedig egy naptár alkalmazás, egy számológép és valutaváltó szoftver, valamint három játékprogram is megtalálható rajta. A negyvenszólamú polifonikus csengőhangokkal ellátott Panasonic G70 érdekessége a bioritmus naptár.

A japán gyártó GPRS Class 8 kompatibilis, 4+1 időrést használó WAP-os mobiltelefon újdonsága az Egyesült Királyságban várhatóan már a jövő héten meg fog jelenni a kereskedelmi forgalomban, a várható árral kapcsolatban azonban egyelőre nincsenek információink.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés