Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újgenerációs Sharp mobil kijelző

Kütyük

Újgenerációs Sharp mobil kijelző

A japán székhelyű Sharp amerikai mikroelektronikai részlege egy 3,5 colos képátlóval, illetve 100 cd/négyzetméter fényerővel rendelkező TFT (Thin Film Transistor) folyadékkristályos kijelzővel bővítette AD-TFT (Advanced TFT) LCD termékcsaládját.

Az elsősorban különböző mobil eszközökben történő felhasználásra szánt vadonatúj kijelző képét erős napsütésben, illetve teljes sötétségben minden korábbi hasonló megoldásnál tökéletesebb minőségben lehet látni.

A LQ035Q7DH01 típusjelzésű, QVGA felbontású folyadékkristályos kijelző kifejlesztése kapcsán a Sharp mérnökei nemcsak a tökéletes minőséget, hanem a lehető legalacsonyabb fogyasztást is szem előtt tartották. A gyártó úgy véli, hogy kiváló adottságai révén az újgenerációs kijelző megállja a helyét többek közt a mobiltelefonok, a mobil navigációs berendezések, a kéziszámítógépek, a hordozható játékgépek, a vonalkód leolvasó készülékek, illetve a különböző mérőberendezések piacán is.

A 65 milliméter széles, 86,2 milliméter hosszú és 4 milliméter vastag kijelző újdonság 240×320 pixeles felbontással rendelkezik, és több mint 260 ezer színárnyalat megjelenítésére képes, vagyis elmondható, hogy tökéletesen megfelel a mai elvárásoknak. A mindössze 45 gramm tömegű, 3:4 képarányú LCD egyébként 100:1 kontrasztarányt, valamint 30 milliszekundumnál rövidebb válaszidőt tudhat magáénak.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés