Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nem akármilyen adománygyűjtő oldal indult útjának a minap!

FrissInfo

Nem akármilyen adománygyűjtő oldal indult útjának a minap!

Nem akármilyen adománygyűjtő oldal indult útjának a minap!

Ráadásul mi is nyakig benne vagyunk!

A Heti Betevő 2017-ben bruttó 500,000,- forintot nyert az Invitech InnoMax non-profit pályázatán, IT fejlesztésre. A pályázatban vállaltaknak megfelelően, a Heti Betevő létrehozott egy olyan online felületet, ahol rászorulók igényei, kérései összegyűjtve eljuthatnak az adományozókhoz.

heti-betevo

A Heti Betevő közel négy éve tűzte ki célul, hogy éttermi minőségű vasárnapi ebédet nyújt a rászorulóknak. Az évek során azonban a segítők számára egyértelművé vált, hogy a meleg étel és a házi sütemény mellett sok mindenre lenne szükségük a Heti Betevő vendégeinek ahhoz, hogy életük élhetőbb legyen.

A hajléktalan emberek mellett számos a nehéz körülmények között élő sokgyermekes család, idős, egyedül élő nyugdíjas, akik gyakran fordulnak az Egyesület ételosztó csapatához kisebb-nagyobb kérésekkel.

A legnagyobb hiány cipőkben, ruhákban, takarókban van, de sokszor van szükség tartós élelmiszerekre, bútorokra, gyógyászati segédeszközökre. A Heti Betevő csapata nagyrészt önerőből próbálja ezeket a szükségleteket kielégíteni, illetve különböző projekteket hoz létre ezen problémák orvoslására. Ilyen projekt volt már tavaly is a közös kötés, melynek során meleg sapkák és sálak születtek, amik nagy szolgálatot tettek a tavalyi, krízis helyzetekben nem szűkölködő télben.

Idén azt a célt tűzte ki az ország egyik legnagyobb, teljes mértékben önkéntes alapon működő csapata, hogy szeretné az adakozni vágyókhoz eljuttatni ezeket az igényeket. Ezért hozta létre a TEADOD felületét új honlapján. A honlap és a TEADOD felület egyaránt az InnoMax díj segítségével valósult meg, illetve a mi saját fejlesztő csapatunknak is fontos része volt az elkészítésben.

Erre az új felületre fognak felkerülni a rászorulók igényei, melyet az adományozni vágyók láthatnak, és ha van rá lehetőségük, segíthetnek. Az igények és az adományok koordinációja továbbra is teljes mértékben önerőből, önkéntes alapon fog zajlani, a Heti Betevő önkénteseinek segítségével. Az adományozni vágyóknak már ma érdemes felkeresni a http://teadod.hetibetevo.hu oldalt, hiszen a Heti Betevő vendégeitől már az első héten több mint 100 kérés érkezett.

További FrissInfo

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés