Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új szintre emelte a mobilos fotózást a Hasselblad

Kütyük

Új szintre emelte a mobilos fotózást a Hasselblad

Elég rápattintani a Moto Z-re és kezdődhet a fotózás!

A korábbi pletykáknak megfelelően az IFA-n bemutatkozott a Hasselblad Moto Z-hez készült kiegészítője a True Zoom. A MotoMod sorozatba tartozó kiegészítővel 12 megapixeles fotókat készíthetünk (ez meglepő, hiszen a Moto Z-ben 13 megapixeles egység van), a videókat pedig legfeljebb Full HD felbontásban vehetjük fel.hasselblad1

A Hasselblad True Zoom lencséinek apertúrája f/3.5-től f/6.5-ig terjedhet, attól függően, hogy épp mennyire nagyítunk bele a képbe. Apropó nagyítás, a kiegészítő tízszeres optikai zoommal rendelkezik,   így akár a távoli részleteket is megörökíthetjük. Az optikai képstabilizátorral ellátott egység természetesen makrózni is tud, igaz a legkisebb távolsága 5 centiméter.

null

Ha tehát a legapróbb tárgyakat nem is, a sötétben megbújó érdekességeket azért lefotózhatjuk, ugyanis a True Zoom-ra Xenon vaku is került. Az talán nem meglepetés, hogy RAW-ban is fotózhatunk, persze ilyenkor számolni kell azzal, hogy hamar megtelik a memória.

null

Egyelőre nem tudni, hogy mekkora sikert arat majd az újdonság, hiszen nem lesz olcsó. Egyetlen példányért ugyanis 299 eurót (93 ezer forint) kell fizetni, ami egy Moto Z értékének közel fele. Akit mégis érdekel ez a kiegészítő, az örülhet, hogy még ebben a hónapban piacra kerülnek az első darabok.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés