Connect with us

Hirdetés

technokrata

Méregdrágán adja a kiterjesztett valóságot a Microsoft

Viselhető Tech

Méregdrágán adja a kiterjesztett valóságot a Microsoft

Több mint 800 ezer forintért vásárolhatjuk meg a Microsoft HoloLens-et.

Végre valahára hivatalosan is megjelenik a Microsoft kiterjesztetett valóság fejpántja a HoloLens. A korábban bejelentett, rendkívül nagy érdeklődésre számot tartó újdonság első példányait március 30-án húzhatják a fejükre a szerencsés vásárlók. Pontosabban azok, akik nem röstellnek 3000 dollárt, azaz 860 ezer forintot áldozni a kiterjesztett valóság kipróbálására, hiszen ennyiért vesztegetik majd a készüléket. Bár kétségtelen tény, hogy rendkívül innovatív technológiáról van szó, az ár azért is megdöbbentő, mert a jelenleg igen trendinek számító virtuális valóság szemüvegek már néhány ezer forintért hazavihetőek, azaz igen nagy rajongónak kell lenni ahhoz, hogy valaki egy ilyen mellett döntsön.

hololens2

A csomagban a HoloLens mellett egy bluetooth-os vezérlőt, egy törlőkendőt és pót-orrtámaszokat is találunk, legalábbis ami a fizikai kiegészítőket illeti.

hololens_2

Ezeken túl szoftverek is érkeznek az x86-os processzorral, 2 GB RAM-mal és 32 GB beépített memóriával érkező eszköz mellé, hiszen az első használatkor már lehetőségünk van 3D-s modellezésre, különböző, 3D-s világ körüli túrákon való barangolásra és persze Skype-olásra is. Mellettük még három játék is az alapcsomag részét képezi, így a lakásunkban kutahatunk egy bűnögy bizonyítékai után, illetve különböző, ránk támadó virtuális szörnyeket is kilőhetünk.



Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés