Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már itthon is kaphatóak az első Windows 10-es csúcsmobilok

Kütyük

Már itthon is kaphatóak az első Windows 10-es csúcsmobilok

November végével megérkeznek a boltokba az első Windows 10 operációs rendszert futtató, prémium kategóriás okostelefonok: a Lumia 950 és a Lumia 950 XL – jelentette be a Microsoft. Ezekre a modellekre vártak régóta a Windows Phone rajongói: erősek, egyediek és innovatívak, a még nagyobb hatékonyságra tervezték őket. Velük egyszerre mutatkoznak be azok az eszközök – laptopok, tabletek – is a magyar piacon, amelyek előtelepített operációs rendszere szintén a Windows 10.

A Lumia 950 és 950 XL telefonok a Microsoft eddigi legjobb okostelefonjai, amelyeket tervezői a Windows 10 élményre építettek. Az Office alkalmazások – melyek előretelepítve érkeznek – a OneDrive felhőben tárolt korábbi dokumentumokat is képesek elérni. Az új funkcióknak és eszközöknek köszönhetően a dokumentumok szerkesztése telefonon soha nem volt még ennyire egyszerű, mint a legújabb Lumiákon. Az Outlookba érkező leveleket egyszerű ujjmozdulatokkal lehet rendezni, a levélírásához pedig Office-hoz hasonló funkciók állnak rendelkezésre – így a gyors kommunikációnak semmi sem szabhat határt. A felhasználó szabadon közlekedhet az eszközök között, a dokumentumait, fényképeit, videóit pedig mindig és minden eszközön eléri a folyamatos OneDrive felhő szinkronizációnak köszönhetően.

A szintén Windows 10-zel érkező Lumia 550-es készülékkel a Windows rajongók és az üzleti felhasználók köre is bővülhet, akik az okostelefont minden lényeges funkcióval, de a csúcsmodelleknél elérhetőbb áron vásárolhatják meg. A legfrissebb operációs rendszert futtatva a Lumia 550 a legelérhetőbb 4G LTE okostelefon azok számára, akik a legjobb ár-érték arányú Lumia készüléket keresik, minőségi kompromisszumok nélkül.

Képek: Microsoft



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés