Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ne aggódj, ezt a telefont nem fogod összetörni

Kütyük

Ne aggódj, ezt a telefont nem fogod összetörni

A Motorola új mobilkészüléke bírja a strapát.

Nemrégen jelentette be a Motorola, hogy az eddig csak az amerikai Verizon mobilszolgáltatónál kapható, Motorola Droid Turbo 2 nevű készüléket világszinten is elérhetővé teszi.

A nemzetközi forgalmazásba Moto X Force néven bekerülő telefon fő promóciós vonala a törhetetlensége. A Shatter Shield nevű öt rétegű kijelző-technológiáról azt hirdetik, hogy törhetetlen. Annyira biztos a cég a szuper erős megjelenítőben, hogy 4 év garanciát is adnak rá, amibe a kamera lencsét is belefoglalták.

A szupererős burkolat alá egy 5,4 hüvelykes,, QHD felbontású P-OLED képernyő került, ennek a működtetéséről pedig egy Snapdragon 810-es processzor gondoskodik. Ehhez jön még a 3 GB-nyi RAM  és 21 megapixeles kamera, ami igen impozánssá teszi a készüléket. A hab a tortánta vízlepergető nanoborítás, amivel esőben is biztonságosan használható. Árban ennek megfelelően vastagon fogott a ceruza, Angliában például 500 fontot elkérnek egy 32 GB-os modellért.

Novembertől tehát nem csak a Verizon előfizetők dobálhatják az új mobilt, hanem Latin-Amerikában, az Egyesült Királyságban, meg természetesen az összes Egyesült Államokbeli szolgáltatónál is kapható lesz.

Sajnos itthoni megjelenés ismeretlen, de szürkeimportból biztosan beszerezhető lesz a készülék.

 

Forrás: mobilarena.hu



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés