Connect with us

Hirdetés

technokrata

Olcsóbb lesz a Playstation 4

Smart home

Olcsóbb lesz a Playstation 4

Élénkítheti a konzol iránti keresletet az olcsóbb ár, így reméljük, hamarosan nálunk is olcsóbbá válik a Sony legnépszerűbb terméke.

Örülhetnek a játékosok, hiszen a Sony bejelentette, hogy csökkenti a Playstation 4 árát. Sajnálatos, hogy a bejelentés alapján egyelőre csak az Egyesült Államokról és Kanadáról van szó, de az már most biztos, hogy ez a csökkentés hamarosan hozzánk is elér. A 399 dolláros áron kínált konzol egyetlen példányáért így mostantól csak 350 dollárt kérnek (429 kanadai dollárt), azaz körülbelül 14 ezer forinttal csökkent a sikeres termék ára az ottani piacokon.

PlayStation-4-official-photo-20-640x426

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy a Playstation 4 itthoni, 100 ezer forint körüli ára mennyivel esik majd, de bizonyára az itthoni keresleten is lendítene egy 10-15 ezer forintnyi akció. A Sonynak most különösen nagy szüksége van a Playstation 4 sikerére, hiszen a vállalat több területen sem remekel. Az egyik ilyen az okostelefonoké, ahol a vállalat alig 1%-os részesedéssel bír az USA piacán, de saját hazájában sem sokkal jobb a helyzet. Emiatt elképzelhető, hogy hamarosan eladják az okostelefonos részlegüket , így a Playstation üzletágra még nagyobb figyelem kerülhet a cégen belül.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés