Connect with us

Hirdetés

technokrata

Koktél website és online italáruház indult

Kütyük

Koktél website és online italáruház indult

Leginkább a budapestieket célozza meg a magyar koktél website és online italáruház üzemeltetője, a PontCOM Consulting.

A website segítségével kikereshetők a kiválasztott italból elkészíthető koktélok receptjei. Összeállítható a kiválasztott receptekhez tartozó bevásárlási lista, és a listán lévő italok az online italáruházban meg is rendelhetők. A website-on több mint 1000 koktélrecept leírása található meg, rengeteg fényképpel és a koktélokhoz, italokhoz kapcsolódó információkkal. Megismerhetjük a koktélt alkotó italokat, a koktélok típusait és elkészítésük módjait.

Különböző keresési és válogatási szempontok alapján összeválogathatjuk a nekünk tetsző recepteket, ezekről emlékeztetőt nyomtathatunk magunknak, illetve a program segítségével automatikusan összeállíthatjuk a kiválasztott koktélok elkészítéséhez szükséges italok listáját.

Az italokat egyébként megvásárolhatók a PontCOM által üzemeltett társ weboldalon, illetve a hagyományos vásárláshoz szükséges bevásárlólista is készíthető. Az italrendelésre szakosodott online áruházban több mint 1000 italtípus és márka található, de olyan kiegészítők is, mint például báreszközök, ajándékok vagy rágcsálnivalók. A PontCOM ígérete szerint a megrendelt árut néhány órás határidővel ki is szállítják.

A 2002. decemberében indult gasztroportálok célja: könnyű és gyors italrendelés az Interneten keresztül. A 2002-es karácsonyi ünnepek alatt például, az online italáruház tesztüzemmódban és reklámkampány nélkül is sikeresen és időben kiszolgálta a megrendelőket.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés