Connect with us

Hirdetés

technokrata

Még egy hét és jön az álom BMW

Garázs

Még egy hét és jön az álom BMW

Június 10-én végre megismerhetjük a BMW új büszkeségének minden részletét.

A BMW a mai nap folyamán bejelentette, hogy zászlóshajójának legfrissebb generációja egy hét múlva, egészen pontosan június 10-én fog bemutatkozni. A következő, immár hatodik generációs 7-es teljesen új modellnek tekinthető, így számtalan érdekes és eddig nem látott technológiai finomsággal fog kecsegtetni, továbbá egyben megalapozza a közeljövőre nézve a többi modellsorozat technikáját is. Ugyanis általában a 7-es megoldásai idővel mindig alacsonyabb kategóriákba lépnek.

bmw_7_proto_3

Az új 7-esben többek között megjelenik a lézeres főfényszóró, amelyről először az i8-ban hallottunk, de szintén különlegesség a szénszál erősítéses váz, aminek köszönhetően akár 130 kilóval sikerült lefaragniuk a mérnököknek az öt méternél is hosszabb luxuslimuzin tömegét. Mindezek mellett számos érdekességre számíthatunk, s természetesen a motorok sem fognak csalódást okozni, amelyek a kivétel nélkül turbósak lesznek, s egyben a legfrissebb TwinPower turbósorozat tagjai. A légrugók minden következő generációs 7-eshez szériában járnak, felárért pedig például távirányítható parkoló rendszert vagy akár mozdulat-vezérelt multimédiás/navigációs rendszert kérhetnek a leendő vásárlók.

bmw_7_proto_4

Alig egy hét múlva, egészen pontosan jövő szerdán mindenre fény derül. Annyit már elöljáróban biztosra vehetünk, hogy az autóipar legmodernebb négykerekűjét tisztelhetjük az új 7-es személyében.

bmw_7_proto_12



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés