Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ez nem kínai gagyi: Gyönyörű a ZTE újdonsága

Kütyük

Ez nem kínai gagyi: Gyönyörű a ZTE újdonsága

Szép és okos is a ZTE új telefonja.

Sokak fejében még az a kép él, hogy a kínai telefonok olcsók és nyomába sem érhetnek a konkurenciának. Amellett, hogy már számtalan esetben bizonyították, hogy ez nincs így, még minket is meglep, hogy milyen szemkápráztató újdonságok érkeznek a kínai gyártóktól.

nubira2

A tegnap este bemutatott ZTE Nubira Z9 az idei okostelefon kínálat egyik legszebb darabja. Mindez a keret nélküli képernyőnek köszönhető. Egészen pontosan arról van szó, hogy a telefon két szélén alig 0,8 mm vékony a keret, így a szemlélőnek “láthatatlan” marad. A különleges dizájnt szerencsére igen ötletesen használták ki a mérnökök, így az 5,2″-es, HD felbontású megjelenítő széleihez hozzáérve speciális funkciókat vehetünk igénybe. Simításra növelhetjük a fényerőt, négy ponton megérintve képernyőfotót készíthetünk, de ha a kamera alkalmazásban nyúlunk hozzá, akkor álmaink fotóját készíti el a telefon.

A 8.94mm vékony házban egy Snapdragon 810-es chipsettel rendelkező nyolcmagos processzor foglal helyet 3GB RAM és 32 GB memória kíséretében. Érdekesség, hogy háromféle verzióban is kapható lesz a Nubira Z9, az alap kiadás mellett ugyanis megjelenik az Elite és Exclusive is, ezekben 4 GB RAM és 64 GB-nyi memória kap majd helyet.

nubira3

A hátlapon egy 16 megapixeles, optikai képstabilizátorral ellátott kamerát találunk, míg az előlapon egy 8 megapixeles kamerát helyeztek el a mérnökök. A Bluetooth 4.1 és NFC szabványokat is támogató, LTE képes újdonság Exclusive kivitelében még egy ujjlenyomat-olvasó is helyet kap, így aki a legbiztonságosabb megoldásra vágyik, annak érdemes ezt választania. A hazai elérhetőségről és a várható árról egyelőre nincs információ.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés