Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bemutatkozott a Surface 3 Tablet

Kütyük

Bemutatkozott a Surface 3 Tablet

A Surface 3 a Microsoft eddigi legkönnyebb és legvékonyabb Surface táblatgépe.

Az elnevezés elsőre talán zavaró lehet, hiszen a minap bejelentett Surface 3 megszólalásig hasonlít a Microsoft korábbi Surface Pro 3 táblagépére. A Surface 3 azonban a Surface 2 utódjaként érkezik és már nem Windows RT-t hanem teljes Windowst kapott, melyen minden megszokott desktop alkalmazást futtathatunk. A Microsoft eddigi legkönnyebb és legvékonyabb Surface gépéhez egy éves ingyenes Office 365 előfizetést kapunk és a 4G LTE kapcsolattal a gyors mobilinternet sem lesz akadály.

https://www.youtube.com/watch?v=vPto6XpRq-U

Annak ellenére, hogy nem prémium modell, ugyanazon anyagokból készül, mint a Surface Pro 3. A tablet mindössze 8,7 mm vékony és csak 0,62 kg-ot nyom, kijelzője 10.8 colos 3:2 képaránnyal. A 10 órás üzemidőnek és kitámasztható hátlapnak köszönhetően gond nélkül képes helyettesíteni egy laptopot, és ha nagyon muszáj még képeket is készíthetünk a 8 illetve 3,5 MP-es kameráival.

Ahogy a legtöbb tabletet manapság, ezt a gépet is micro USB-vel tölthetjük, de a vékony kialakítás ellenére elfért rajta egy USB 3.0 és egy Mini DisplayPort is. A 64 bites Windows 8.1-et egy Intel Atom x7-es processzor működteti, és természetesen a Windows 10 is futtatható lesz rajta, amint megjelenik a frissítés.

A Surface 3 499 dollárért lehet a miénk, és mától előrendelhető a Microsoft Store oldalán. Hivatalos érkezésének időpontja május 5.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés