Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb kép érkezett a HTC One M9-ről

Kütyük

Újabb kép érkezett a HTC One M9-ről

Evan Blassnak köszönhetően már hivatalos képeken is láthatjuk a HTC One M9-et és az M9 Plus-t.

HTC ügyesen túljárt az eszünkön a múlt héten, azonban Evan Blassnak, avagy @evleaks-nek köszönhetően már hivatalos képek is kikerültek a telefonról. Evan-nek meglehetősen jó forrásai vannak a HTC-nél, és ő világított rá arra is, hogy a szándékosan kiszivárogtatott korábbi képek a HTC új csúcsmodelljéről hamisak voltak.

Most egy renderelt képen virít az okostelefon és Plus testvére is. Ez a kép jóval hihetőbbnek tűnik látva, hogy a dizájnt meglehetősen átgondolták, és a HTC logó már nem foglal el felesleges helyet, illetve sokkal kompaktabbá vált az eszköz. A HTC One M9 Plus-on egy fizikai gombot is elhelyeztek, amire az egyetlen magyarázat az ujjlenyomat olvasó lenne.

A készülékek előlapját végig üveg borítja, valamint a képernyők fölött a Desire Eye-ra emlékeztető selfiekamerákat láthatunk. A sokak által kedvelt BoomSound sztereó hangszórók a telefon felső és alsó élésre kerültek, ami kiváló formatervezési megoldás.

Így már sokkal lenyűgözőbbek a hamarosan érkező eszközök, hiszen a jelek szerint minden sok kritikát kapott részletet átterveztek. Biztosan nem fogunk csalódni az újabb modellekben sem.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés