Connect with us

Hirdetés

technokrata

Háromszor annyi iPhone 6-ot adtak el, mint 6 Plust

apple-iphone-6-plus

Kütyük

Háromszor annyi iPhone 6-ot adtak el, mint 6 Plust

Végre megtudtuk hogyan oszlanak meg az eladások a készülékeket tekintve.

Az Apple minden negyedévben közzéteszi hány iPhone-t sikerült értékesíteniük, azonban készülékekre lebontva sosem részletezik az eladásokat. Ezért külső forrásokra kell hagyatkoznunk, hogy megtudjuk az 50 millió eladott készülék hogyan oszlik fel a különböző modellekre.

Steve Milunovich, a UBS elemzője összesítette az új iPhone-ok első hónapját, melyből az derült ki, hogy az vásárlók 68 %-a választja az iPhone 6-ot, és csak 23-24 % tartotta jobbnak a lényegesen nagyobb 6 Plus-t.

Összességében a új 6 és 6 Plus modellek a 90%-át képezték az összes telefoneladásnak az Apple-nél, és az 5S és C készülékek osztoztak a maradék 10%-on.

apple-iphone-6-plus

A tavalyi adatokkal összehasonlítva, az idei nagy kijelzős eszközök jobban érdekelték a vásárlókat, mint a tavalyi 5S és 5C, hiszen akkor ez arány csak 84 % volt. Persze ez nem meglepő, hiszen jóval több újdonságot hoztak az idei modellek a tavalyi zászlóshajókhoz képest.

De miért van az, hogy csaknem mindenki a kisebb iPhone 6-ot választja? Nos, véleményünk szerint a 6 Plus méreteivel nem tudnak megbarátkozni a vásárlók, és ezt meg is értjük. A kijelzőméret növekedése mellett, megtartották a hatalmas keretet a képernyő körül, amivel több, mint 1 cm-t adtak hozzá feleslegesen a készülékhez. Nézzük csak meg mennyivel magasabb és szélesebb a 6 Plus, mint az androidos LG G3, melynek képernyője szintén 5.5 colos.

iPhone_6_PLUS lg g3



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés