Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tegyük barátságosabbá számítógépes környezetünket – készíttessünk egyedi egérpadot!

Kütyük

Tegyük barátságosabbá számítógépes környezetünket – készíttessünk egyedi egérpadot!

Egy kép egy kedves személyről, egy stílusos egér vagy billentyűzet, a monitorra ragasztott apróbb matricák mind komfortérzetünket fokozzák. Aki szeretné, még egérpadját is személyre szabhatja – mindezt itt, Magyarországon, gyors határidővel és házhozszállítással.

Az Egérfogó névre keresztelt szolgáltatás honlapját meglátogatva két dolog lehet szembeötlő: az egyik az egérpadok mintáinak változatossága, a másik pedig folyamatos bővülésük. Mindkettőnek ugyanaz az oka: bárki tervezhet, majd az adatbázisba feltölthet egy (vagy több) mintát, aminek alapján aztán elkészíthető a végleges termék.

Ráadásul nincs másra szükség hozzá, csak egy, az Index fórumába való regisztrálásra, majd pedig fel kell tölteni a kívánt képet – és máris meg lehet rendelni. Ezt követően Budapesten két napon (48 órán belül) kiszállítják a kívánt címre a teljesen egyedi egérpadot (természetesen vidékre is lehet rendelni). Nagyobb tétel esetén pedig kedvezményre is jogosult a megrendelő.

A nagy ötlet azonban nem (csak) ez: a saját tervezésű képet (a cikk írójának egyik nagy kedvence például a 436-os sorszámú, Az egri csillagok háborúja feliratot, piros karikában 99-es számot – utalva a televíziós adásoknál látható korhatáros jelzésre – viselő példány) nemcsak saját szórakozásunkra készíthetjük el, hanem a közkinccsé tett mintákból bárki rendelhet. Ezután pedig jutalékot fizetnek – nem is maradt más hátra, csak megnézni a honlapot, tervezni egy egyedi egérpadot!



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés