Connect with us

Hirdetés

technokrata

Túramotorozás újradefiniálva

Garázs

Túramotorozás újradefiniálva

Három kerékkel és három – látszólag alig – különböző verzióval hódít továbbra is a 2010-ben megújuló trike.

A tengerentúlon híres BRP (Bombardier Recreational Products) quad –és ATV gyártásbeli sikereit kívánta kamatoztatni, amikor a trike-ok piacára tervezett Spyderekkel megjelent. Az 1942-ben alapított cég főprofilja a tengeri hajózáshoz és vízi közlekedéshez kapcsolódik, mindezek mellett persze a havas tájak is megihlették a tervezőket. Egyszóval, mindenben érintettek, amit motor hajt és nem aszfalton közlekedik.

Can-Am Spyder nevű élménymotorjaikat a minőség és kreativitás jegyében alkották meg, hűen továbbörökítve az alapító (J. A. Bombardier) ars poétikáját.

A 2010-ben megjelenő modell három féle változatban lesz kapható. RT (Roadster Touring), RS (Roadster Sport) és a kettő ötvözete RT-S kivitelben. Mindhárom esetben egy 998 cm3-es, 106 lóerős Rotax blokk az erőforrás, aminek a nyomatékát egy ötsebességes automata, vagy manuális váltó továbbítja a kerékhez.
A jármű komfortja és stabilitása semmihez sem hasonlítható, ráadásul még egy speciális Bosch-fejlesztésű stabilizáló rendszer is támogatja a felhőtlen szórakozást. Ha szükséges a csomagok szállításához egy kis trailer is utána kapcsolható.

Magas vételára miatt továbbra is ritka madár lesz a Can-Am Spyder a magyar utakon. Azonban az állandó érdeklődést keltő, egyedi megjelenést és biztonságos – hosszú távon is kényelmes – utazást szeretők számára megtérülő befektetésnek ígérkezik.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés