Connect with us

technokrata

Hibridet mindenkinek

Garázs

Hibridet mindenkinek

A Toyota a felfrissített RAV4 mellett a hibridtechnológia egyre szélesebb elérhetőségét kínálja az Auris Hibrid Szinergia Hajtás (HSD) genfi világpremierével. A japán gyár terve – saját technológiájával kapcsolatban -, hogy a 2020-ra a Toyota teljes kínálatában elérhető legyen.

A környezetbarát hajtásláncok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a kompakt kategóriában is, melyet mi sem bizonyít jobban, mint a Toyota Auris hamarosan érkező hibrid változata. A Toyota legkisebb hibridje méreteinek és alacsonyabb súlyának köszönhetően várhatóan még környezetbarátabb lesz nagyobb testvéreinél.

Az új hibrid Auris lesz az első, Európában készülő Toyota-hibrid, amit Nagy-Britanniában, a burnastoni üzemben gyártanak majd. A hajtásra vonatkozó híreket nem hozott nyilvánosságra a Toyota, de nagyon valószínű, hogy ugyanaz a rendszer kerül bele, ami a harmadik generációs Priusban is dolgozik. Ez összesen 134 lóerős együttes teljesítményt jelentene, és persze azt, hogy az Auris is képes tisztán elektromos üzemmódban közlekedni.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Garázs

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin