Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Sony Ericsson telefon – T200

Kütyük

Új Sony Ericsson telefon – T200

Az új T200-as mobiltelefon egyszerű használatot, képes, vagy hagyományos üzenetek továbbításának lehetőségét, valamint szórakozást kínál megfizethető áron.

A T200-as mobiltelefonhoz is csatlakoztatható digitális kamera, a szintén új CommuniCam MCA-10, amellyel tetszés szerinti helyen készíthetők felvételek. Ezek a telefon kijelzőjén jeleníthetők meg vagy elküldhetők e-mailen is. A képek a kamerában, vagy akár egy webalapú, virtuális fotóalbumban is tárolhatók.

Mint a Sony Ericsson minden termékére a T200-ra is jellemző a Képes telefonkönyv funkció, amellyel a felhasználó a címjegyzéket képpel bővítheti, így híváskor, vagy hívás fogadásakor nemcsak az illető neve, hanem a képe is megjelenik a kijelzőn.

A gyors és egyszerű mobil Internet-használat érdekében a T200-on található egy Internet gomb, amellyel a lehető leggyorsabban tölthetők le az újdonságok, például az új EMS képek, vagy csengőhangok. Egyetlenegy gomb használatával a telefon azonnal a korábban beállított oldalra csatlakozik. E funkció segítségével a mobil szolgáltatók akár gyárilag hozzárendelhetik a készülékekhez portáljaik címét. A T200 mobil az Internetet nagy sebességgel, GPRS-en keresztül, WAP 1.2.1 böngészővel éri el.

A T200 öt szórakoztató játékot – Ballpop, Q, Path, Pulldown és Tenisz – tartalmaz. A naptár funkció segítségével lehetőség nyílik találkozók, évfordulók, illetve emlékeztetők feljegyzésére. A telefon két színben – ébenfekete és jégkék – kerül forgalomba.

Az akár 13 órás beszélgetési és 220 órányi készenléti időt biztosító T200 széleskörű üzenettovábbítási és képkezelési funkciót kínál. Kapható lesz a kínai nyelvet használó fogyasztók számára is, T202 márkajellel. Ez a modell képes lesz kínai szöveg használatára SMS küldésekor és a címjegyzék neveinek beírásakor.

A mindhárom GSM szabványt (900/1800/1900 MHz) kezelni képes GSM/GPRS telefon öt kontinensen lesz használható, amikor 2002 harmadik negyedévében piacra kerül.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés