Connect with us

Hirdetés

technokrata

Alonsóé volt a csütörtök

Garázs

Alonsóé volt a csütörtök

A Monacói Nagydíj első szabadedzésein a Ferrari spanyolja dominált.

A hagyományosan csütörtöki két szabadedzéssel megkezdődött a Monacói Nagydíj, az idei F1-szezon hatodik versenye. Délelőtt Alonso (Ferrari, 1:15.927) volt a leggyorsabb Vettel (Red Bull) és Kubica (Renault) előtt – száraz időben. Schumacher (Mercedes) hatodik lett, csapattársa, Rosberg lemaradt. Akárcsak a legutóbbi, barcelonai meccs győztese, Webber (Red Bull), illetve a két mclarenes, Button és Hamilton.

A délutáni tréning szintén Alonso sikerét hozta (és csak a végén szemerkélt némi eső): a kétszeres világbajnok 1:14.904-es ideje épp annyi, mint amennyivel a vb-címvédő és aktuális éllovas Button tavaly megkaparintotta a hercegségi pole-t. Rosberg összekapta magát, s csak néhány ezreddel volt lassabb, majd Vettel, Massa és Schumi következett. A McLaren és Webber még mindig hátrébb.

A péntek pályailag szünnap – elemzéssel, háttérmunkával. Szombaton 11-től harmadik szabadedzés, 14 órától kvalifikáció egy érdekesnek ígérkező Q1-gyel, amikor is 24 autó tülekedik majd a 3340 méteren úgy, hogy az újoncok 5-6 mp-cel gyengébbek az elejénél…



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés