Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tilos a chatprogramok használata a Vodafone-nál

Kütyük

Tilos a chatprogramok használata a Vodafone-nál

Nem nézi jó szemmel a Vodafone, ha internetes chatprogramot használunk.

Napjainkban hatalmas népszerűségnek örvendenek a különböző chatprogramok, melyek ingyenes kapcsolattartási lehetőséget biztosítanak a felhasználónak. Érthető módon ez nem igazán tetszik a szolgáltatóknak, ők ugyanis jobb szeretnék, ha az emberek normál telefonálással illetve SMS-ezéssel bonyolítanák le az ügyeiket.

A DragonWeb vlog szerzője figyelt fel az Általános Szerződési Feltételekben (ÁSZF) lévő pontra miszerint a mobil eszközökre készített kliens programok használata nem engedélyezett. Ez röviden nem más, mint a Skype és társainak konkrét tiltása, vagyis a felhasználót elvileg büntetéssel is sújthatják, ha ezt nem tartja be. Mivel a fentebb is említett ÁSZF már 2012 november 1 óta van érvényben és még senkit nem ért szankció ezért, így valószínűsíthető, hogy maga a Vodafone sem veszi túl komolyan, ám mégis problémás, hogy egy modern, okostelefonokkal teletűzdelt világban ilyen feltételeknek kelljen megfelelni.

angryfone

A Vodafone Matrix 1, Matrix 2, Matrix 3 és Matrix 4 csomagokon kívül VitaMAX Bónusz és Jutalom Net, a Go és Go+  és a ZsebNet szolgáltatásra él a tiltás, illetve szintén nem engedélyezett a RED csomagokon belül a Tethering, azaz az internetünk számítógépre való megosztása sem.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés