Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nyerő helyzetben: Nálunk is elérhető lesz a Galaxy Win

Kütyük

Nyerő helyzetben: Nálunk is elérhető lesz a Galaxy Win

Középkategóriás készüléket mutatott be a Samsung.

Bár 1 héttel ezelött már bemutatásra került a Samsung legújabb középkategóriás készüléke a Galaxy Win, a gyártó most bejelentette, hogy eddig tartott a kínai piac exkluzivitása, és a jövőben a világ minden pontján elérhető lesz az újdonság.

A meglehetősen Samsungos külsővel megáldott telefon működtetéséről egy négymagos, 1,2 GHz-es processzor gondoskodik, a WVGA felbontású kijelző mérete pedig 4,7″. Az Android 4.1 Jelly Bean-el rendelkező Win kamerája 5 megapixeles, videót pedig 720 x 576 felbontásban képes rögzíteni. Az akkumulátor kapacitására sem panaszkodhatunk, hiszen a 2000 mAh-es egység várhatóan 1-1,5 napig működteti majd a Samsung legújabb okostelefonját.

gsmarena_001-6

A fehér és szürke színekben debütáló telefon két verzióban kerül a boltok polcaira, hiszen elérhető lesz 1 illetve 2 SIM-es verzióban is. Az árat és a megjelenési időt egyelőre homály fedi, de remélhetőleg a közeljövőben mindkettőről lehull a lepel. Egy biztos: Megfelelő árazással a 2013-as év egyik sikerterméke válhat a Galaxy Win-ből.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés