Connect with us

Hirdetés

technokrata

Multimédiás üzenetközpontot szállít a Nokia a Sonerának

Kütyük

Multimédiás üzenetközpontot szállít a Nokia a Sonerának

Multimédiás üzenetküldő központot (MMSC) szállít a Nokia a finn Sonera szolgáltatónak, amely a piacon elsőként kíván beindítani MMS szolgáltatásokat.

A Nokia és a finn Sonera szolgáltató a Nokia Artuse multimédiás üzenetküldő központot (Multimedia Messaging Service Center; MMSC) tartalmazó multimédiás üzenetküldési megoldás szállítására vonatkozó szerződést írt alá. A megoldás révén a Sonera új, gazdagabb üzenetküldési szolgáltatásokat biztosíthat ügyfelei számára.

Erre alkalmas mobil készülékekkel a felhasználók a szöveget, digitális képeket és hangot tartalmazó üzeneteket multimédiás üzenetként (MMS) küldhetik és fogadhatják majd egymás között.

A Nokia Artuse multimédiás üzenetküldő központ nagykapacitású platform, amely lehetővé teszi a multimédiás üzenetek váltását a mobilterminálok között, valamint támogatja a mobilkészülékek és az internet alkalmazások, mint például az e-mail közötti üzenetküldést.

Az üzenetküldő központ mellett a Nokia a Nokia Artuse profiljegyzéket (Profile Directory), valamint a Nokia multimédiás terminál átjárót (Multimedia Terminal Gateway) is biztosítja. A Nokia multimédiás terminál átjáró segítségével a mobilfelhasználók az általuk használt készülék típusától függetlenül a szolgáltatások kereskedelmi beindításától kezdve azonnal használhatják a multimédiás üzenetküldést. A hagyományos készülékek tulajdonosai egy web-böngésző segítségével juthatnak hozzá üzeneteikhez.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés