Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt a napelemes iPhone töltő!

Kütyük

Itt a napelemes iPhone töltő!

Védőtok, amely egyben akkumulátor és napelemes töltő egyben.

Veled is előfordult, hogy este elfelejtetted feltölteni a telefonod és csak a munkába vagy az iskolába vetted észre, hogy kedvenc készüléked mindjárt lemerül? Vagy akár a vadon közepére készülsz túrázni, de nem tudod tölteni a telefonod? Duglas Tam megoldotta ezt a problémát egy iPhone 4 / 4s védő tokkal, amibe egy beépített napelem szolgálja a kis kütyü folyamatos, és nem utolsó sorban zöld energia ellátását.

A Monster Watts végülis egy külső akkumulátor, napelem, védőtok kombó, amibe a készülékünket belecsomagolhatjuk. A keret nagyjából megduplázza az iPhone működési idejét, és ha mégis felemésztettük volna a tartalékainkat, a hatékony napelem panel segítségével akár szórt napfényben is tölthetjük, így elég csak kint hagyni az asztalon.

Ellentétben a többi megoldástól, itt nem csak félig takarja a készüléket valami ormótlan nyilvánvalóan külső akkumulátor, hanem próbál beleolvadni az iPhone stílus világába. Bár a méreteivel még így is problémák adódhatnak. 17mm-es, és 78 grammjával azért érezhetően nagyobb lesz a készülék. Egy 2800mAh akkumulátor található benne, és az USB porton a töltés mellett szinkronizálhatjuk is telefonunkat, valamint ledek segítenek figyelemmel tartani a töltöttségi szintet.

A napelemes védőtok hátlapja fehér és fekete színben kapható, a telefont körbe ölelő védő gumi viszont több színváltozatban is. A kütyü ára hozzávetőleg 150 dollár, mai áron nagyjából 16.500 forint, Legkésőbb remélhetőleg márciustól lehet rendelni, persze ha összegyűlik a 15.000 dollár, ami az üzlet indulásához kell.

http://www.monsterwatts.com/



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés