Connect with us

Ha a Samsungon múlik, ezt viseled ősszel

gears33

Viselhető Tech

Ha a Samsungon múlik, ezt viseled ősszel

Megjött a Samsung új okosórája, a Gear S3.

Bemutatta legújabb okosóráját a Samsung. A várakozásoknak megfelelően Gear S3 nevet kapó újdonság előlapját egy 1,3″-es, 360 x 360 pixel felbontású Super AMOLED kijelző foglalja el, amelyet a Corning frissen bemutatott, Gorilla Glass SR+ üvege véd a környezeti behatásoktól. A kijelző másik érdekessége az Always On technológia, amelynek köszönhetően mindig értesülhetünk az időről illetve a fontos értesítésekről. A kétmagos, 1 GHz-en üzemelő processzorral érkező Gear S3-ba 4 GB memória és 768 MB RAM került, ezek gondoskodnak a Tizen 2.3.2-es verziójának futtatásáról.

gears32

Ahogyan azt már megszokhattuk, ezúttal sem pusztán egy verzióról van szó, a Gear S3 frontier inkább a kalandvágyó, divatos fiataloknak szól, míg a Gear S3 classic a ltisztult formatervet keresőket szólítja meg. Ennek fényében nem véletlen, hogy a frontierben LTE csatlakozás is helyet kapott, a classic variáns vásárlóinak be kell érniük a Bluetooth 4.2, az n-es WiFi, az NFC és a GPS támogatással, ami persze szintén kiválónak mondható.

gears31

A repertoár része ezen kívül még a gyorsulásmérő, a  giroszkóp, a barométer, a pulzusmérő és a fényérzékelő is, azaz sportos életet élőknek is ajánlhatóak az új okosórák. Különösképp azért is, mert az IP68 szabványnak megfelelően víz- és porálló modellekről van szó, azaz nem kell aggódni, ha véletlenül koszos lesz a kezünk. Az egész napos biztos működést a 380 mAh-es akkumulátor biztosítja, így nem kell félni a nap közbeni lemerüléstől.

Szerencsére nemcsak a hardveres, de a szoftveres funkciókra is rágyúrtak a Samsungnál, ezért egyedi számlapokat és az új BMW-kkel való kapcsolattartást biztosító Personal Mobility Companion alkalmazást is megtaláljuk majd a fedélzeten.

Főoldali kép: EngadgetSzólj hozzá!

További Viselhető Tech

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom