Connect with us

Hirdetés

technokrata

Imádsz fotózni? Megérkezett életed telefonja

Kütyük

Imádsz fotózni? Megérkezett életed telefonja

Az Asus ZenFone Zoom háromszoros optikai zoomot és képstabilizálást kapott.

Csaknem egy évvel az első bemutató után az Asus végre kiadta a ZenFone Zoomot, az első okostelefont, mely háromszoros optikai zoommal rendelkezik (legalább egy évvel ezelőtti bejelentésük szerint). A készülék jelenleg csak Tajvanban kapható, de hiba lenne azt feltételezni, hogy ez így is marad, hiszen promóciós videóját világszerte terjesztette a gyártó.

A 13 MP-es kamera 10 lencséből áll és optikai képstabilizálást is kapott. A lézeres autofókusz és a két tónusú LED sem maradt le az eszközről. Egyelőre Android Lollipoppal érkezik, de hamarosan frissíthető lesz az új Marshmallow rendszerre. Ha imádsz fotózni, biztosan jó választás lesz az eszköz.

5,5 colos képernyője 1080p felbontást kapott, akkuja 3000 mAh-es, és az internetsebesség miatt sem kell aggódnunk, hiszen támogatja az LTE-t.

A 4GB RAM-mal érkező mobilt két variánsban vehetjük meg, 430 dollárért (64 GB, 2,3 GHz-es négymagos Intel Atom Z3580 processzor) vagy 490 dollárért (128GB, 2,5 GHz-es négymagos Intel Atom Z3590 processzor).

Forrás: PhoneArena



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés