Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nem mindegy, milyen iPhone 6S-t veszel! – 2. rész

Kütyük

Nem mindegy, milyen iPhone 6S-t veszel! – 2. rész

Újabb részletek érkeztek az iPhone botrányhoz.

Néhány napja robbant ki a legújabb iPhone 6S botrány, miszerint a Samsung által gyártott processzorokkal jóval gyorsabban merülnek a telefonok, mint a TSMC által készített egységekkel. Az Apple szerint azonban nincs ok az aggodalomra, az eltérés valós körülmények között nem lehet több 2-3%-nál, vagyis szerintük csak felfújták az esetet.

Most azonban a ArsTechnica csapatának köszönhetően megjöttek a pontos adatok a készülékek üzemidejét illetően. Az Apple-nek lényegében igaza volt, és az eltérés valóban alacsony az egyszerűbb feladatok elvégzésénél, azonban ha rendesen megdolgoztatjuk a processzorokat, érezhető lesz a különbség. Tehát ha nagy grafikai teljesítményt igénylő játékokat vagy programokat használunk egész nap, a Samsung alkatrésze alulmarad.

Mindenesetre, ha kíváncsi vagy melyik került bele a te telefonodra, nincs más dolgod, mint letölteni a Battery Memory System Status Monitor appot és System rész alatt megnézni a chip számát. Ha az N71mAP vagy az N66mAP-vel találkozol, akkor a TSMC egységét kaptad, ha az N71AP vagy az N66AP számokat látod, akkor a Samsungét.

Forrás: ArsTechnica

 



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés