Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legkisebb is számít: bemutatkozott a Tesco Op3n Dott termékcsalád

Kütyük

A legkisebb is számít: bemutatkozott a Tesco Op3n Dott termékcsalád

A Tesco bemutatja kiváló minőségű sajátmárkás elektronikai eszközeinek új és exkluzív Op3n Dott termékcsaládját, amely egy Android rendszerű táblagépet, egy okostelefont és egy fitneszpántot foglal magában. Az Op3n Dott eszközök a Google és az Intel technológiáit alkalmazzák, és kizárólag a Tesco több mint 400 közép-európai hipermarketében lesznek megvásárolhatóak. Az értékesítés november 6-án kezdődik, így az elkövetkező néhány hétben már valamennyi említett áruházban elérhető lesz a teljes termékkínálat.

Az egymáshoz kapcsolódó és egymással kommunikáló eszközök a stílusos megjelenést nagy teljesítménnyel és felhasználóbarát jellemzőkkel ötvözik, bárki számára elérhető áron. Az Op3n Dott okostelefon és tablet ára egyaránt 29.990 forint lesz, a fitneszpánt pedig 17.990 forintért kapható majd. A vásárlók egyéni ízlésüknek megfelelően választhatnak az Op3n Dott eszközök közül: a fitneszpánt nyolc, míg a tablet két különböző színben érhető el. Különböző kiegészítők, köztük négy táblagép-tok, Bluetooth vezeték nélküli fülhallgató és micro USB-töltő is választható az eszközökhöz.

A táblagép Intel® Atom™ Z2520 processzorral működik, míg az okostelefon Quad Core processzorral dolgozik, melynek köszönhetően a felhasználók villámgyorsan böngészhetnek az interneten, nézegethetnek fényképeket vagy olvashatnak e-könyveket. Mindkét eszközön a Google Android 4.4 operációs rendszere fut, amellyel a felhasználók több mint egymillió alkalmazást érhetnek el a Google Play Áruházban. Az előre telepített alkalmazások között könyvesboltot, filmtárat, felhő-tárhelyet, VoIP-szolgáltatást és játékokat is találnak a vásárlók. Bónuszként a Tesco három hónapig ingyenes és korlátlan hozzáférést biztosít a szórakozás világához a felhő-tárhely segítségével. Ezeket a szolgáltatásokat egy saját Op3n Dott weboldal (www.op3ndott.hu) fogja össze, és igénybevételükhöz egyedi Op3n Dott ID létrehozása szükséges.

A nagyméretű kijelzőknek köszönhetően (7,85″ IPS a táblagép és 4,5″ QHD IPS az okostelefon esetében) az eszközök filmnézésre és játékra egyaránt ideálisak, 5 MP-es hátoldali és 2 MP-es előoldali kameráik pedig tökéletesen alkalmasak videó-beszélgetéshez, valamint kiváló minőségű videók és fotók készítésére.

specs

”A vásárlók egyre inkább igénylik az elegáns megjelenésű, személyre szabható nagy teljesítményű, ugyanakkor elérhető árú technológiai termékeket, sőt, egyre jobban támaszkodnak az okos készülékeire. A Tesco 4 közép-európai piacán a lakosság több mint 30%-a rendelkezik okostelefonnal, és a tulajdonosok 60%-a soha nem hagyja el az otthonát a készülék nélkül. Kiváló lehetőséget láttunk arra, hogy olyan piacvezető gyártókkal együttműködve, mint az Intel és a Google, létrehozzuk az Op3n Dott termékcsaládot, mégpedig kifejezetten közép-európai vásárlóink igényeire szabva” – mondta el Szabó Réka, a Tesco-Global Áruházak Zrt. General Merchandise & Electrical igazgatója.

Az Op3n Dott termékcsalád tagjaira 2 év garanciát vállal az áruházlánc, illetve a Tesco rendelkezik egy külön erre a célra kialakított szervizközponttal is. A vásárlók, amennyiben segítségre van szükségük, fordulhatnak a hipermarketekben a képzett technikai kollégákhoz is.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés