Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Fujitsu gyorsítaná a digitális átalakulást

fujitsu runmyprocess digital suite

Digitalizáció

A Fujitsu gyorsítaná a digitális átalakulást

A Fujitsu gyorsítaná a digitális átalakulást

A Fujitsu új WebModeler fejlesztése egyszerűsíti és gyorsítja a digitális átalakulást

  • A RunMyProcess DigitalSuite platform új WebModeler modulja felgyorsítja és egyszerűsíti a digitális átalakulási projektek megtervezését
  • Észszerűsített funkciói új, továbbfejlesztett felhasználói élményt nyújtanak, csökkentve ezzel a megoldások RunMyProcess DigitalSuite platformon történő elkészítésének és bevezetésének idejét
  • Az új képességek között könnyen kezelhető „drag-and-drop” funkció, valamint a webes felületek bevezetés előtti előnézeti képének megtekintése is szerepel

A Fujitsu bemutatta a nagy produktivitású RunMyProcess DigitalSuite felhőplatform új fejlesztéseit. Ezek segítségével a szervezetek versenytársaikat megelőzve, gyorsabban és egyszerűbben tervezhetik meg digitális átalakulási projektjeiket.

A WebModeler a RunMyProcess DigitalSuite workflow-automatizációs és webes folyamatinnovációs platform legújabb komponense. Teljes körűen testre szabható webes felületeivel és a dizájnkomponensek (pl. elrendezés, elemek, adatforrások) optimalizálását támogató képességeivel lehetővé teszi, hogy az ügyfelek jobban reagáljanak a piaci változásokra.

Az új modullal a nagyvállalatok gyorsabban megtervezhetik RunMyProcess DigitalSuite alkalmazásaikat, és jobb, hatékonyabb felhasználói felületeket hozhatnak létre. A WebModeler egyszerűsíti és gyorsítja a webes felületek kialakítását. Felhasználók által tesztelt, áttekinthető felülete és „drag-and-drop” funkcionalitása új, friss élményhez juttatja a RunMyProcess DigitalSuite felhasználóit. Előnézeti üzemmódjával a fejlesztők bevezetés előtt tesztelhetik és ellenőrizhetik a webes felületeket. A WebModeler a digitális átalakulási projektek megtervezéséhez és megvalósításához is kínál új funkciókat.

A megoldások elkészítéséhez szükséges idő lerövidítésével a WebModeler javítja a RunMyProcess DigitalSuite fejlesztők produktivitását. A nagyobb produktivitás egyben a fejlesztési költségeket is csökkenti, így az ügyfél eredményesebben versenyezhet, és gyorsabban alkalmazkodhat a digitális üzleti működés gyorsan változó igényeihez.

Rendkívül stabil megoldás, ismerős, hatékonyan támogatott fejlesztési eszközkészlettel

A produktivitást és a használhatóságot további fontos jellemzők javítják, amelyek még robusztusabbá és könnyebben hozzáférhetővé teszik a modult a fejlesztők számára. A WebModeler rendkívül magas kódstabilitást biztosít, és arra a React.js nyílt forráskódú Open Source JavaScript könyvtárra épül, amelyet eredetileg a Facebook fejlesztett ki felhasználói felületek megépítésére, és később más nagy platformok – köztük az Instagram és a Netflix – is igénybe vettek a saját céljaira. Ennek köszönhetően az új fejlesztők erős fejlesztői közösségre támaszkodhatnak: több mint 1100 React.js fejlesztő van jelen a GitHubon, illetve a StackOverflow, a Slack és a Freenode IRC platformok is aktív React.js fejlesztői csoportokkal rendelkeznek.

Az új modul tartalmaz egy nagy teljesítményű eszközkészletet is a gyors és ésszerű fejlesztéshez. A React.js jól hasznosítja a megoldás jó minőségű hibaelhárítási és tervezési eszközeit, a Chrome-hoz és a Firefoxhoz letölthető böngészőbővítményeket, valamint a szintén letölthető React fejlesztői eszközöket. A funkciók működéséről részletesebb üzeneteket küldő WebModeler teljes körűen integrált súgót és dokumentációt is tartalmaz.

„A digitális átalakulási projektekre sosincs elég idő – hiszen a céljuk épp az, hogy szervezet minél előbb, a versenytársakat megelőzve jelenjen meg új képességekkel piacon. A RunMyProcess DigitalSuite ütőképes platformot ad ehhez az ügyfelek kezébe, a WebModelerrel pedig még könnyebben és gyorsabban tudják kezelni, illetve végrehajtani a változtatásokat. Az új funkciókkal nem csupán jobb felhasználói felületek készíthetők, hanem a fejlesztők produktivitása is javul, hozzájárulva ezzel a gyorsabb és versenyképesebb alkalmazáskörnyezet megteremtéséhez” – nyilatkozta Massimo Cappato, a Revevol S.a.r.l. globális üzletfejlesztési igazgatója.

„Napjaink szervezeteinek minden eddiginél élesebb versenyben kell helyt állniuk. A RunMyProcess DigitalSuite platform új WebModeler modulja jól érzékelteti, milyen elkötelezetten segítjük hozzá ügyfeleinket a produktívabb működéshez és a rendkívüli felhasználói élmény nyújtásához. A modul bevezetése azt is jól érzékelteti, hogy a RunMyProcess DigitalSuite platformot továbbfejlesztve, optimalizált eszközöket biztosítunk ügyfeleinknek a digitális átalakulási projektek megvalósításához és a megváltozott piaci környezetben való sikeres működéshez. 2019 során további fejlesztésekkel is gazdagítjuk majd a RunMyProcess DigitalSuite termékcsaládot” – jelentette ki Hiroshi Yazawa, a Fujitsu RunMyProcess vezérigazgatója.

Ár és piaci bevezetés

A Fujitsu RunMyProcess a következő hónapokban teszi elérhetővé az első ügyfelek számára az új modult.

További Digitalizáció

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés