Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egyre többen hiszik azt, hogy a Föld lapos, de miért is?

Tudomány

Egyre többen hiszik azt, hogy a Föld lapos, de miért is?

Egyre többen hiszik azt, hogy a Föld lapos, de miért is?

Valószínűleg hiányoztak az iskolából, az összes osztály összes órájáról

Nem titkolom, hogy nagy rajongója vagyok az olyan elmebeteg dolgoknak, mint a gyíkemberek, chem-trail, vagy épp a Balaton-Tagadók-Társasága (BTT), hiszen elképesztő sok szórakozást tud nyújtani az ilyen fórumok böngészése, főleg ha ezt nem veszik a többiek sem komolyan.

fe

A baj ott kezdődik, amikor valaki kicsit jobban belelendül a kelleténél, és esetleg a népszerűsége, illetve az intelligenciája fordítottan arányos (ahogy ez sok más esetnél is észlelhető). Szegény B.O.B. (polgári nevén Bobby Ray Simmons Jr.) is ebbe a hibába esett és el is kezdett kampányolni amellett, hogy a föld lapos. – írja a HVG

A legmegdöbbentőbb az egészben, hogy ahelyett, hogy mindenki ujjal mutogatva röhögné körbe kevésbé eszes barátunkat, rengeteg követője van az ügyben és még többen hisznek abban, hogy a Föld lapos és ez az egész kerek bolygó téma egy átverés.

B.O.B. nem lacafacázik, el is kezdte a gyűjtés projektjéhez, miszerint egy csomó műholdat szeretne felküldeni, melyek majd hiteles képeket készítenek a lapos földről, megcáfolva a NASA által kreált összeesküvést. Véleményem szerint ez egy nagyon okos húzás, amennyiben ki akarja használni a hülyéket és le akarja húzni őket pénzzel, vagy épp teljesen más célból szeretne valaki műholdakat küldeni a világűrbe privát finanszírozásból. Mindenesetre gyakorlatilag bármi elfogadhatóbban hangzik, mint az eredeti változat. Ha esetleg tényleg így van, és Bobby komolyan gondolja az egészet, akkor azt üzenném neki, hogy:

További Tudomány

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés