Connect with us

technokrata

A Sony utánajárt, még miket művel a Mikulás, amikor épp nem dolgozik az év 95%-ában

Portré

A Sony utánajárt, még miket művel a Mikulás, amikor épp nem dolgozik az év 95%-ában

A Sony utánajárt, még miket művel a Mikulás, amikor épp nem dolgozik az év 95%-ában

A Sony észt fotós nagykövete, Kaupo Kikkas lencsevégre kapta hogyan készülődik a Mikulás a Karácsonyra

Kíváncsi vagy mit csinál a Mikulás, amikor nem ajándékokat tesz a karácsonyfa alá és hogyan készül fel az ünnepi időszakra? A választ a Sony nagykövete, Kaupo Kikkas mutatja meg képekben, aki a Télapó minden mozzanatát megörökítette az idén.

f_kk_06392

Az észt zenei és képzőművészeti fotós, Kaupo Kikkas a finnországi Vizuális Művészetek Intézetében tanult fotózni, díjnyertes klasszikus zenei portréit (klarinét, szaxofon- és ének) azonban a terepen szerzett tudásának tulajdonítja. Tizenkét évig szinte csak képzőművészeti fotózásokat vállalt, és bár székhelye Észak-Európában van, gyakran dolgozik Londonban, Berlinben és az Egyesült Államokban. Személyes és az Amazonas esőerdeiről szóló projektjei mellett elkészítette a temetőkről készült tanulmányát, a palabányászokról készült portrésorozatát és az egyiptomi sivatagban található elveszett mozi képeit. Munkáit világszerte elismerik.

f_kk_06609

Számos könyv és klasszikus zenei album borítóját fotózta, munkáival pedig gyakran találkozhatunk magazinokban is. 2013-ban a WPPI Las Vegas 16×20-as fotópályázatán a legjobb kereskedelmi portréfotós díját nyerte el, 2011-ben pedig megkapta a legjobb észt portréfotósnak járó elismerést a Balti Fotográfiai Fesztiválon. Amikor nem dolgozik, szívesen megy kempingezni (és fotózni) Lappföldre. Néha még szaxofont is ragad, néhány ital után pedig akár énekel is.

f_kk_06722

Az új Sony α Universe Europe weboldal 2018 augusztusától, 22 európai nyelven várja az érdeklődőket. A legfrissebb hírek és tartalmak regisztráció után válnak elérhetővé.

f_kk_06749

További Portré

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

scale 3

Kütyük

Már wifin is csatlakozik a Huawei legújabb okosmérlege

2021. február 25. csütörtök
Galaxy Tab S7
galaxy a32

SmartPhone

Megérkezett a Samsung Galaxy A32 5G

2021. február 14. vasárnap
htc vive cosmos

Kütyük

HTC VIVE Fagyos Akciók

2021. február 4. csütörtök
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin