Connect with us
Hirdetés

technokrata

Különleges megjelenés egyedi házszámmal

házszámtábla

LifeStyle

Különleges megjelenés egyedi házszámmal

Különleges megjelenés egyedi házszámmal

Az nem kérdés, hogy a házszámot megfelelő helyen és méretben az ingatlantulajdonosnak kötelező feltüntetnie. Miért kell? Azért, mert így könnyebben megtalál a kézbesítő vagy baj esetén a mentő és a tűzoltó is. Ha ez a kihelyezés nem történik meg, az 50.000 Ft-tól akár 150.000 Ft-ig is terjedő pénzbírsággal is sújtható.

Persze megoldhatjuk egy egyszerű verzióval, ami célnak megfelel ugyan, de nem túl esztétikus. Ha valami egyedit szeretnél, ami jól is mutat, és hozzá még praktikus is, nézz körül a Doordeco házszámtáblái között! Ne érd be a hétköznapival, ha sokkal többet is kihozhatsz belőle!

Funkcionális is divatos kiegészítő

Sokat dobhat otthonod külső megjelenésén, ha nem egy egyszerű házszámtáblát szerzel be. Milyen előnyei vannak az egyediségnek?

  • Személyre tudod szabni, saját elképzelésed, igényeid szerint. Vagyis a te stílusod fog tükröződni rajta. A lehetőségek tárháza szinte végtelen, engedd szabadjára a fantáziádat színben, betűtípusban és dizájnban is!
  • Az egyedi kivitel megkülönböztet: nagyon jól kitűnik majd a környezetéből a házszámtáblád, így könnyebben tudják majd azonosítani a helyszínt.
  • Akár még egy művészi alkotás is lehet, ha teljesen el akarod kápráztatni a látogatókat.
  • Még arra is van lehetőséged, hogy család- vagy utcanevet is feltüntess rajta. Sőt még különféle információkat is ráírathatsz kedved és elképzelésed szerint.

Miből készülhet a házszámtábla?

Nem nagyon lövünk mellé, ha azt mondjuk, hogy gyakorlatilag bármiből készülhet házszámtábla. A lényeg, hogy tartós legyen. Egyik ilyen lehetőség a fa verzió, amit akár még faragni is lehet. Ezzel az a baj, hogy folyamatosan kezelni kell, ha szeretnénk, hogy hosszú távon dísze legyen otthonunknak.

Nagyon sokáig stabilak maradnak a beton házszámok. Ezekkel az egyedüli gond a szürkeség és az alapanyag lehet. Megjelenésük kevésbé otthonos. De választhatunk vintage stílust is, ha a múltat szeretnénk kicsit felidézni. Egy rusztikusabb, retró stílusú otthonhoz jó választás lehet.

Az alapanyagtól eltekintve formavilágban is számtalan típusa létezik a házszámtábláknak. Itt is csak a képzeletünk szabhat határt. Ha pedig igazán feltűnő megjelenésre vágyunk, akkor LED-es megvilágítást is használhatunk.

Miért praktikus az üveghatású műanyag?

A szemléltetés kedvéért maradjunk a már említett Doordeco házszámtábláknál is, és nézzük meg gyakorlati oldalról, ez miért jó választás! Egyrészt azért, mert egy letisztult, minimalista megjelenésről van szó, ami bármely otthonhoz jól illeszthető. Másrészt azért, mert üveghatású műanyagból készülnek, így nemcsak elegánsak, hanem szabadon fúrhatók, ragaszthatók is. Fagy-, UV- és vízálló termékek, amelyek nem törnek és nem is repednek szét.

Válaszd azt a házszámtáblát, ami a te stílusodhoz leginkább közel áll! A praktikumok sokat nyomnak a latban, de elsődleges szempont az legyen, hogy mi tetszik neked a legjobban.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés