Connect with us
Hirdetés

technokrata

Válasszon a környezet színvilágának megfelelő napellenző ponyvát!

napellenző árnyékolástechnika

LifeStyle

Válasszon a környezet színvilágának megfelelő napellenző ponyvát!

Válasszon a környezet színvilágának megfelelő napellenző ponyvát!

A mediterrán vidékek épületeinek kötelező elemei, a színes napellenzők sokak által kedvelt szerkezetek erkélyek, teraszok, üzletportálok árnyékolására, ugyanis elegánsak és tökéletes árnyékot adnak minden napszakban.

Mivel nagy felületük révén hangsúlyos elemei a kültereknek, épületeknek, a környezethez illő szín és minta kiválasztása kulcsfontosságú. Szerencsére azonban ez nem okozhat gondot, ugyanis a gyártók számos árnyalatban és textúrával kínálják a textileket. Válasszon stílusos és hangulatos napellenzőt a Braun-Árnyékolástechnika Kft. kínálatából, hogy napsütéses időben is szabadon élvezhesse a terasz kínálta előnyöket!

Gondoljon arra is a szín kiválasztásakor, hogy a rajta átsütő napfény hogyan módosítja alatta és a terasz mögött elterülő helyiségek fényviszonyait! Mutatjuk, milyen lehetőségek közül választhat!

Miért fontos a teraszok árnyékolása?

Aki próbálta már magát jól érezni tűző déli napsütésben pihenés vagy étkezés közben, az jól tudja, hogy a hideg időben és a fényszegény téli hónapokban oly nagyon vágyott napfény mennyire zavaró, és nem mellesleg az egészségre is káros. Annak érdekében, hogy kényelmesen tölthessük kint az időt, szükség van a nap elleni védelemre.

Ennek számos módját választhatjuk, a legegyszerűbb napvitorláktól kezdve a legelterjedtebb napernyőkön át az elegáns és szélbiztos napellenzőkig. A nagy felületen védelmet nyújtó és szabályozható árnyékoló szerkezetek jól használhatóak minden napszakban. De nemcsak a külterek árnyékolását oldják meg, hanem a terasz mögött elhelyezkedő helyiségek klímáját is szabályozzák.

Milyen szövetet válasszunk?

A minőségi árnyékoló szerkezetek strapabíró, időjárásálló kültéri szövetekből készülnek, ezáltal nem fakulnak ki az erős napsugárzás hatására, a normál erősségű szél sem teszi tönkre. Egyes típusok vízlepergető és vízálló tulajdonsággal is rendelkeznek, így záporok esetén is menedéket nyújtanak mind a berendezéseknek, mind nekünk.

Egy jól megválasztott teraszárnyékoló birtokában a kültér a lakás része lehet a nyári hónapokban, megnövelhető vele a rendelkezésre álló alapterület, ami óriási teraszok esetében akár a duplája is lehet. Ha pedig a nappali kényelmének megfelelően és dekoratív növényekkel rendezzük be az új életteret, pihenésre, étkezésre, vendégfogadásra is alkalmas lehet.

A féltetőkkel szemben nagy előnyük, hogy amikor nincs rájuk szükség, egyszerűen összecsukhatók, így nem sötétítik a belső tereket.

Színpompás dolce vita a teraszon

A számos dizájnban kapható napellenzők igazán dekoratív és hangulatos elemei a teraszoknak, a mediterrán országok atmoszféráját idézik.

Erős alumínium vázszerkezetre készülnek, így szélben is stabilak, kényelmesen működtethetők, és ha motoros vezérléssel, időjárásérzékelő szenzorokkal szereljük fel, biztosak lehetünk benne, hogy a távollétünkben sem történik bajuk.

Válasszon az árnyékolandó területéhez optimális méretű és ízlésének megfelelő színű napellenzőt, és élvezze a nyarat a szabadban!


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés