Connect with us
Hirdetés

technokrata

Itt a nyár, gondolj a kutyád hűsítésére!

kutya hűsítése

LifeStyle

Itt a nyár, gondolj a kutyád hűsítésére!

Itt a nyár, gondolj a kutyád hűsítésére!

A nyári meleg nem csupán az emberek számára megterhelő, hanem a kutyák szervezetét is megviseli. Gondolj bele abba, hogy a szőrös testük hűtésére csupán a lihegés szolgál, ezért a nagy hőségben szükség lehet számukra speciális segítségre is.

A technológiai újdonságok erre a területre is elértek, ezáltal különféle termékeket vásárolhatsz kedvencednek, ezzel segítheted a hőháztartása egyensúlyát. Ha pedig alkalmad van rá, töltsd az időt kutyusoddal a vízparton, hiszen nincs jobb ilyenkor, mint csobbanni egyet a hűs vízben.

Milyen termékeket érdemes beszerezned idén nyárra?

Ha szeretnél segíteni a kutyádnak abban, hogy ne szenvedjen a forró nyári napokon, akkor a TopDogMarket szezonális termékei között megtalálhatod a hűsítő és a vízi termékeket, amelyekből akár többfélét is érdemes megvásárolni. Ezek segíteni fognak neki abban az esetben is, ha otthon, a lakásban van túl meleg, vagy ha sétálni indultok, nyaralni mentek, autóban utaztok, rokonokat, barátokat látogattok meg. Lássuk, milyen újdonságokat találtak ki számotokra a termékfejlesztők.

Hűtőmatracok, hűtőfekhelyek

Az állatok ösztönösen keresik a hideg helyeket, amikor melegük van. Figyelj csak meg egy udvaron lévő kutyát, hogyan ás mélyedést a földön és fekszik bele. Milyen szívesen hűsöl az árnyékban egy napsütéstől óvott részen. A hűtőmatrac funkciója pontosan ezen a jelenségen alapul. A benne lévő speciális hűtőzselé hatására akár 8-10 fokkal is hűvösebb érzetet biztosít az állat számára, ezért remekül fogja hűsíteni a felmelegedett eb testét.

Külső anyaga poliészter, ezért könnyen tisztítható, masszív termék. Tedd le a földre a lakásban, és meglátod milyen szívesen fog heverészni rajta. De akár magaddal is viheted az autóba, beteheted a kenneljébe. Akár több órán keresztül is hűt, majd rövid idő alatt újratöltődik. A hűtőfekhely pluszban körben egy kényelmes peremmel is rendelkezik, válaszd a kedvenced számára megfelelő méretet!

Hűtőkendők és mellények

Ezek a kutya testének közvetlen hűtésére szolgáló termékek, a kendő a nyaka körül, míg a mellény a felső testén fejti ki hatását, így akár séta közben is folyamatos hűtést biztosíthatsz a kutyus számára. A kendők és a mellények PVA anyagból készülnek, használat előtt vízbe kell őket áztatni, megszívják magukat vízzel, ezután akár 3-4 órán keresztül is képesek párolgással hűteni az állat testét, ezt követően újra át kell nedvesíteni.

Vízi játékok és hűthető játékok

A lehűtött vagy fagyasztott rágókákat a nagy melegben nagyon jól esik rágcsálni, ha pedig vízparton töltitek az időt, akkor szerezz be vízi játékokat, amelyek nem fognak elsüllyedni, így nyugodtan bedobhatod a vízbe, hogy a kutyád örömmel hozza vissza neked. Ha erős a sodrás vagy csónakázni is mentek, akkor adj a kedvencedre speciális, kutyáknak készült mentőmellényt, ami úgy van kialakítva, hogy nem akadályozza a farok általi “kormányzást”.

Készülj fel a nyárra, gondolj a kutyádra is, a fenti újdonságokkal neki is kellemesebbé teheted a közérzetét, sőt, az egészségét, életét is megóvhatod.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés