Connect with us
Hirdetés

technokrata

Hogyan befolyásolják a szex kellékek a párkapcsolatot?

szex kellékek

LifeStyle

Hogyan befolyásolják a szex kellékek a párkapcsolatot?

Hogyan befolyásolják a szex kellékek a párkapcsolatot?

A szex kellékek, és vibrátorok használata a szexuális élmény fokozására, függetlenül attól, hogy egyedül vagy a partnereddel csinálod, többé nem tabu. Manapság a szexjátékok a kultúrtáj részei, legalábbis a szexuálisé. A fürdőkádban „játszható” aranyos és diszkrét kis vibráló sárga kacsától kezdve a többfunkciós vibrátorokig, amelyek úgy néznek ki, mintha egy asztrofizikus tervezte volna őket, mindenki megtalálja a kedvére valót a felnőttjátékok piacán.

Szexi játékszert szeretnél bevezetni a kapcsolatodba, de nem vagy biztos benne, hogy a szexjátékok milyen hatással vannak párodra és a vele lévő kapcsolatodra? Igazad van, ha beszélgetsz a szexulális segédeszközökről a partnereddel, mielőtt meglepnéd azzal, hogy előveszed a legújabb Nyulat a kalapból.

A téma felvetése

A barátaid meggyőztek arról, milyen csodálatos orgazmusban részesülnek most, mikor szexjátékokat hoztak a hálószobába. Te is szeretnéd ezt megtapasztalni, de egy kicsit aggódsz amiatt, hogy pároddal feszegeted a témát.

Vajon fenyegetve fogja érezni magát a párod egy vibrátor jelenlétében az ágyban? Vajon azt fogja gondolni, hogy azért folyamodsz ehhez az eszközhöz, mert ő nem végzi el a feladatot? Függővé válhatsz a szexjátéktól annyi örömet okoz, és attól félsz pároddal már nem fogod élvezni a szexet?

Dr. Kat Van Kirk egy szexjátékokkal foglalkozó cég szexszakértője elmondja, hogy néhány férfi úgy gondolja, hogy „a szexjáték használata azt jelenti, hogy nem elég jó szerető. Attól is tarthat, hogy a szexjáték használata felváltja őt, vagy attól, hogy túlságosan rá lesz utalva az orgazmus okozására.”

Biztos lehetsz benne, hogy egyik forgatókönyv sem fog megtörténni. A vibrátorok az élvezet fokozására valók, nem pedig a partner helyettesítésére. Akárcsak fűszerezés egy már amúgy is mesés ételhez, a szex kellékek egy másik szintre emelik a szexet, de nem teszik tönkre az alapélményt. Ellenkezőleg!

Hogyan indítod meg a beszélgetést úgy, hogy a partnered is rákapjon erre az ötletre?

Kezdésként tudasd partnereddel, hogy nagyon érdekel, hogy szexuális élete forró és pikáns legyen. Győződj meg róla, hogy tudja, hogy szeretsz szeretkezni vele, de hé – nem lenne nagyszerű, ha felpörgetnéd a dolgokat?

Emlékeztesd őt arra, hogy azok a párok, akik az intimitás újszerű módjait fedezik fel, beleértve egy vagy több szexjáték kipróbálását, általában jobban teljesítenek a szenvedély és a vágy (a kapcsolati elégedettség mellett) hosszú távon is.

Valószínűleg azt fogod tapasztalni, hogy a férfi teljesen egyetért azzal a vágyaddal, hogy kísérletezzen egy szexjátékkal. Végtére is, az a jó partner, aki a Te örömödbe fektet. Ha párod nézett már pornót, akkor valószínű, hogy látott már olyan pornót, amelyben szexjátékkal önkielégítő nők jelennek meg.

Megkérdezheted tőle, hogy ezt szeretné-e látni, amolyan „élő show-ként” a saját hálószobájában? Amikor lelkes „igen”-t mond, folytasd a következő lépéssel.

Válasszátok ki együtt a vibrátorokat

Ahhoz, hogy ez valóban erotikus élmény legyen, vond be partnered a kiválasztásba. Ha kényelmesebben vásárolsz az interneten, fedezzetek fel együtt néhány jó hírű, felnőttjátékokkal foglalkozó szexshopot, mi az intimjátékom.hu -t ajánljuk. Szánj rá időt, és tedd ezt az előjáték részévé (mert a szexjátékok vásárlása leggyakrabban a lepedők közötti forró szexel végződik!).

Nézd meg a különböző modelleket – a csikló, a hüvely, az anális stimulációt – és beszélj arról, hogy mit szeretnél megtapasztalni. Kérdezd meg tőle, hogy van-e preferenciája, mit szeretne használni rajtad. Vess egy pillantást a funkcionalitásra. Olvasd el a véleményeket.

Mindeközben folyamatosan ellenőrizd kényelmed ezzel az új ötlettel. Emlékeztesd őt, hogy nem helyettesítőt keresel, hanem valami szórakoztató és erotikus dolgot, hogy a dolgok frissek és szexisek maradjanak a magánéletedben.

Alternatív megoldásként ott egy szexshop, válogassatok kedvetekre.

Ezek már nem árnyékos, sikátoros szégyenhelyek. A mai szexüzletek tiszta, jól megvilágított butikok, ahol a szexjátékok ékszerként vannak kiállítva. Helyszíni szakértők állnak rendelkezésére, akik segítenek eligazodni ebben az első alkalommal, és megválaszolják az esetleges kérdéseket.

De ott van akár egy online szexshop is, az ügyfélszolgálat telefonon elérhető és készségesen megválaszolnak minden olyan információt amire csak szükséged lehet.

Kérdezd meg tőlük, hogy milyen hatással lehet a kapcsolatodra, ha szexjátékot építesz be a szeretkezésedbe. Válaszuk segíthet abban, hogy jobban érezd magad.

A szexuális segédeszközök használata erősítheti a kapcsolatot és a szexuális elégedettséget mindenki számára, aki nyitott és tiszteletben tartja saját és partnere szexuális élvezetét.

Fontos, hogy a szexuális játékokról folytatott beszélgetés során érezhető legyen a nyitottság és az ítélkezés nélküliség. Ha úgy érzed, partnered ellenáll a kísérletezés gondolatának, beszélj arról, honnan eredhet ez az ellenállás. Ha aggódik, előnyben részesíted a vibrátort majd vele szemben, dolgozz a mítosz eloszlatásán. Megoszthatod vele azt a statisztikát, miszerint a nők mindössze 25%-a éri el orgazmusát pusztán hüvelyi közösülésen keresztül, ennek ellenére a nők majdnem 100%-a éri el az orgazmust, ha szexjátékot is beépítenek a szerelmesjátékba, mondjuk egy g-pont vibrátort.

Ha a férfi még mindig tétovázik, csak adj neki egy „próbaajánlatot”. Amint meglátja, milyen forrók lehetnek a dolgok vibrátorok használatával, és hogy az izgalom hogyan fog átgyűrűzni, és hogyan befolyásolja az izgalmát, elgondolkodik azon, hogy miért kérdőjelezte meg egyáltalán a szexjáték hatását a kapcsolatotokra.

Mielőtt észrevennéd, automatikusan a szexjáték után nyúl majd, valahányszor szexre kerül a sor!

Nézzetek körbe az intimjátékom.hu-n ami az egyik legjobb szexshop, ahol mindent megtaláltok amire csak a hálószobában és a partnerkapcsolatotokban szükségetek lehet.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés