Connect with us
Hirdetés

technokrata

Termoventilátor vagy ipari klíma: melyiket válasszuk ipari létesítményünkhöz?

Termoventilátor ipari klíma

LifeStyle

Termoventilátor vagy ipari klíma: melyiket válasszuk ipari létesítményünkhöz?

Termoventilátor vagy ipari klíma: melyiket válasszuk ipari létesítményünkhöz?

Ha rendszeresen hatalmas terület felfűtéséről kell gondoskodnunk, problémát jelenthet a helyiségek költséghatékony kifűtése. Főleg most, ahogy közeledik a tél, sokan átgondolhatják, mennyire is gazdaságosak jelenlegi ipari fűtési megoldásai. Ha Ön is köztük van, ismerjen meg egy gazdaságos, gyorsan kivitelezhető opciót!

A melegvizes termoventilátorok problémája

 Egy rendkívül népszerű megoldásról beszélünk, ha a termoventilátorok kerülnek szóba. Gyors beszerelésük azonban rendkívül nagy kiadással jár együtt, mivel gázzal üzemelnek. A Zimankó Kft blogbejegyzései között azonban látható, mennyire sokféle klímatechnikai lehetőség közül lehet választani. Ezek segítségével jóval energiatakarékosabban kifűthető egyszerre számos épületrész is.

Miért jó választás az ipari klíma?

  1. Mert központilag, kényelmesen irányítható: az egész épület hőmérsékletét, klimatizáltságát ellenőrizhetjük egyetlen, központi egységre rákötve. Így minden hűtő-fűtő rendszert egyszerűen kontroll alatt tarthatunk.
  2. Mert nagy teljesítményű: arról, hogy bármilyen teret megbízhatóan melegen tartson, több készülék felszerelésével gondoskodhatunk.
  3. Mert földgázmentes kivitelezésű: rendszerünk elektromos áram biztosításával fog működni. Manapság az egyik legdrágább energiahordozó a gáz, így a vele működő berendezésekkel szemben jelentős spórolási lehetőséget biztosít az ipari klíma
  4. Mert nagyszerű ár-érték aránnyal operál: ez a fentiekből már alapvetően is következik. Ám a gazdaságos mivoltát az ipari klímának tovább növeli az a tény, hogy nemcsak hűtő-fűtő funkcióit használhatjuk ki. Hiszek ezek mellett még melegvizet is elő tud állítani, úgynevezett VRF vagy VRV rendszerek segítségével. Sokrétű felhasználási lehetőségével az ipari klíma így biztosítja, hogy hamar megtérüljön a beruházási költsége.
  5. Mert nem tart hosszú ideig a telepítése: hiába járunk már az ősz közepén, még most sem vagyunk elkésve, ha szeretnénk egy ipari klímát. Akár a légcsatornára kötve, akár közvetlen fújással lesz majd kiépítve, mindkét verzió viszonylag egyszerűen és gyorsan kivitelezhető. Ezért az “utolsó pillanatos” beruházása sem probléma.

Kiknek lehet érdemes beruházni rá?

Minden olyan cégtulajdonosnak, aki szeretne jelentős összeget megtakarítani vállalkozása fűtésén. Tehát azon vállalkozóknak javasolható, akik egy nagyobb gyárépületért, egy csarnokért, egy műhelyért vagy más egyéb gazdasági létesítményért felelnek. Ám azért, hogy sokáig hibamentesen üzemelhessen az ipari klíma, szükség van annak megbízható kivitelezésére is. Ebben a Zimankó Kft tapasztalt, precíz szakemberei lehetnek nagy segítségére mindenkinek, aki a beruházást fontolgatja.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés