Connect with us

Hirdetés

technokrata

A digitális technológia forradalma a fogászatban

digitális technológia fogászat

LifeStyle

A digitális technológia forradalma a fogászatban

A digitális technológia forradalma a fogászatban

A modern digitális technológia forradalmasítja a fogászati gyakorlatot, különösen a fogászati híd tervezése és kivitelezése terén. A kutatások és az innovatív technológiai megoldások lehetővé teszik a páciensek számára, hogy új dimenziókba emeljék a fogpótlást mind az esztétika területén, mind pedig a funkcionalitásban és a kényelemben.

A hagyományos foghíd tervezése és elkészítése hosszadalmas és bonyolult folyamat volt, de a digitális technológia bevezetése számos előnnyel jár. Az 3D-s digitális képalkotás, a számítógépes tervezés (CAD) és a számítógép-vezérelt gyártás (CAM) együttes alkalmazása lehetővé teszi a pontosabb és hatékonyabb foghíd tervezést és kivitelezést.

Az új digitális technológiák által biztosított előnyök közé tartozik többek között a páciens specifikus tervezés. Az 3D-s képalkotás lehetővé teszi a fogorvosok számára, hogy részletesen megvizsgálják a páciens fogait, állkapcsát és a szájüreget. Ennek a részletes képalkotásnak köszönhetően a páciens egyedi anatómiájára és esztétikai igényeire szabják a foghidat, biztosítva a tökéletes illeszkedést és természetes megjelenést.

„A digitális technológia megkönnyíti a foghíd elkészítését is. A CAD/CAM rendszerek segítségével a fogtechnikusaink képesek közvetlenül a digitális adatok alapján megtervezni a fogászati hidat, majd a rendszer automatikusan elkészíti a foghidat az előre meghatározott paraméterek alapján. Ez a folyamat sokkal gyorsabb és precízebb, mint a hagyományos módszerek, és csökkenti a páciensek várakozási idejét is.”

– állítja Dr. Deák György a Budapest Dentcare vezető szakorvosa.

A digitális technológia forradalmasítja a fogászatot, és óriási előnyöket kínál a foghíd tervezése és kivitelezése terén. Az innovatív technológiai megoldások révén lehetőségünk van a pácienseknek olyan foghidakat készíteni, amelyek tökéletesen illeszkednek az anatómiájukhoz és természetesen illeszkednek a meglévő fogakhoz. Ez jelentős előrelépés az esztétika, a funkcionalitás és a páciensek elégedettsége terén.”

A Budapest Dentcare elkötelezett amellett, hogy mindig a legmagasabb szintű fogászati ellátást nyújtsa pácienseinek. Ez a zuglói fogászat folyamatosan fejleszti és korszerűsíti az eszközparkját a legmodernebb digitális technológiák alkalmazása érdekében, hogy a pácienseknek a lehető legjobb eredményeket biztosítsa.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés