Connect with us

technokrata

Fókuszban a csempeszintező előnye

csempeszintező

LifeStyle

Fókuszban a csempeszintező előnye

Fókuszban a csempeszintező előnye

Bizonyos felújítási munkákhoz nem felétlenül van szükség profi szakemberre, elég lehet, ha kéznél vannak a kiváló segédeszközök. A burkolási feladatok ellátásában a csempeszintező termékek alkalmazásával már kezdőként is remek eredmény érhető el. Nem véletlen, hogy a hobbi barkácsolók egyik kedvence, ami teret enged a képességeik kibontakoztatásnak és új dimenziókat nyit meg előttük. Egy nagyon egyszerűen bevethető termékcsaládról van szó, amivel a gyártói nagyot alkottak és hirtelen piacvezető pozíciót értek el.

Miért annyira népszerű a csempeszintező?

Az egyszerű használatban van a kulcs. A hidegburkolás egyik legnagyobb hibája, amikor a lerakott csempék között minimális szintű, de mégis magasságkülönbség alakul ki. A fogazott felszín elkerülése jóformán egyedül a csempeszintező alkalmazásával küszöbölhető ki biztosan. Mivel az elemek a ragasztó száradása során elmozdulhatnak egymáshoz képest, ezért kell a lefektetés pillanatában egyfajta stabilizáló rendszer, amit a lapszintezők tudnak nyújtani. Mivel a legtöbb csempeszintező fugatávtartóként is működik bizonyos mérettartományig, ezért további megtakarítást és kényelmet biztosítanak a használat során, amivel egyszerűsítik a kivitelezést. A prémiumminőségnek hála bizonyos részeik többször felhasználhatók.

Az ékes csempeszintező alkalmazása

A TLS termékcsalád egyik legkeresettebb darabja a TLS-PRO nagy ékes csempeszintező rendszer, ami adott számú talpat, éket és egy fogót foglal magába. A talp elemek a lapok alá lesznek elhelyezve, amiknek a felső, a burkolóelemek fölé emelkedő fül részébe történik meg az ékek behelyezése, majd ezt követi a beszorítás. A gyakorlottabbak egyszerűen újjal tolják be a helyére az ékeket egy hirtelen mozdulattal. Másnap, a száradást követően az ékek eltávolíthatók egy merőlegesen rájuk mért ütéssel, aminek során a fülrész könnyen elválik az alsó talptól. A csempeszintező ékek pedig újra felhasználhatók, legalább 25 alkalommal. Az egyszerű metódus és az ez által elért kiváló eredmény az, ami valóban sikeressé teszi az lapszintezőket. Ha a cél a hatékony burkolás, akkor ne maradjon el a csempeszintező bevetése sem.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés